Logo omrooper.nl

Laagdrempelig verkeersonderzoek Huizen

Inwoners van Huizen kunnen tot 18 februari hun mening geven over het verkeer in Huizen. Op een speciaal hiervoor ingerichte website kunnen zij op de kaart van Huizen plekken aanwijzen die bijvoorbeeld als verkeersonveilig worden ervaren, waar parkeeroverlast is of waar de doorstroming te wensen over laat. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de online participatietool Maptionnaire.

Het onderzoek kan online worden ingevuld via huizen.nl/onderzoek. De uitkomsten worden gebruikt bij het opstellen van het nieuwe mobiliteitsplan. Invullen van het verkeersonderzoek wordt ervaren als laagdrempelig en duurt slechts 5 minuten.

Voor mensen die geen computer hebben of blind-, slechtziend of laaggeletterd zijn, zijn er inloopmomenten in het gemeentehuis georganiseerd waarbij medewerkers helpen bij het invullen. Dit vindt plaats in het gemeentehuis op vrijdag 1 februari van 9.00 tot 11.00 uur en op donderdag 7 februari van 18.00 tot 20.00 uur. Ook bezoeken de wethouders Roland Boom en Maarten Hoelscher zaterdag 9 februari van 9.00 tot 11.00 uur de markt in het Oude Dorp om mensen te helpen met invullen.

Meer berichten