Logo omrooper.nl

Cursus Jeugd & Gezin: Baby in huis

Voor ouders met een baby tussen de 0 en 4 maanden
De eerste maanden met een baby komt u voor allerlei nieuwe situaties te staan. Leuk en tegelijkertijd ook spannend. Iedere ouder heeft de nodige vragen. Wat heeft mijn baby nodig? Doe ik het wel goed?

Volg een cursus
'Baby in huis' wordt gegeven door jeugdverpleegkundigen. Tijdens de bijeenkomsten krijgt u veel informatie en adviezen over de ontwikkeling van uw baby en alles wat met het nieuwe ouderschap te maken heeft. U kunt ook zelf onderwerpen of situaties inbrengen. Er is gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met de andere ouders, dat is vaak prettig want dan komt u tot de geruststellende ontdekking dat zij dezelfde gevoelens en ervaringen hebben. Meedoen aan 'Baby in huis' geeft meer zelfvertrouwen.

Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere: contact maken met de baby, ontwikkeling van de baby, het nieuwe gezin, opbouw van de voeding, weer aan het werk en verzorging van het zieke kind.

Praktische informatie
De cursus 'Baby in huis' bestaat uit vier bijeenkomsten van twee uur. Deze vinden wekelijks plaats. Uw baby is ook van harte welkom. Het aantal deelnemers aan de cursus bestaat uit minimaal zes en maximaal tien ouders.

Waar en wanneer
De cursus 'Baby in huis' start regelmatig. De actuele cursusdata en –locaties zijn te vinden op de website
www.jggv.nl/cursussen/baby-in-huis. De cursus is gratis.

Contact en aanmelden
www.jggv.nl / (035) 692 63 50 / cursussen@jggv.nl

Meer berichten