Afbeelding

Fotowedstrijd gemeentegids

Algemeen

Ook in 2020 brengt de gemeente een gemeentegids uit. De gids staat vol met informatie over Huizen. De gemeentegids is ook altijd gevuld met mooie foto's van onze gemeente. En wie weet met uw foto! We organiseren namelijk een fotowedstrijd met mooie prijzen. Dus trekt u erop uit in Huizen? Vergeet dan uw camera niet!

Hoe doet u mee
Maak een mooie digitale foto van Huizen. De afbeelding moet herkenbaar Huizen zijn, of u omschrijft waar de foto is gemaakt.Stuur de foto per e-mail in origineel formaat (minimaal 1 mb of 300 dpi) in JPG of JPEG naar communicatie@huizen.nl. U kunt uw foto insturen tot uiterlijk 15 september 2019.

Voorwaarden
U kunt maximaal 10 foto's insturen. De mooiste foto's uit alle inzendingen krijgen een plekje in de gemeentegids van Huizen van 2020. De gids verschijnt in januari 2020. De beste foto('s) krijgen een plekje op de voorpagina. Bij alle foto's wordt de naam van de fotograaf vermeld. Team communicatie van de gemeente beoordeelt de inzendingen. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Door het insturen van de foto stemt u ermee in dat de foto wordt opgenomen in het fotoarchief van de gemeente Huizen. De gemeente mag de foto daarna rechtenvrij gebruiken in niet-commerciële nieuwsuitingen van de gemeente, zoals op de website. U ontvangt hiervoor geen vergoeding en er is geen naamsvermelding. Alleen bij publicatie in de gemeentegids staat een naamsvermelding. De foto blijft uw eigendom. Fotografeert u personen? Als iemand herkenbaar in beeld komt, heeft u toestemming nodig van de persoon op de foto. Als iemand onherkenbaar in beeld wordt gebracht, is deze toestemming niet nodig. Alleen inwoners van Huizen kunnen meedoen met de fotowedstrijd. Er mag geen tekst of copyright op de foto staan.

Prijzen
De drie winnende foto's worden beloond met een waardebon. De eerste plaats krijgt een waardebon van €75,-, de tweede plaats een waardebon van €50,- en de derde plaats een waardebon van €25,-.

Afbeelding
Openbare bekendmakingen Algemeen 28 mrt, 09:00
Afbeelding
Tijdelijk niet met uw hond op het strand Algemeen 28 mrt, 09:00
Afbeelding
Vrijwilligster Olga Dol zet zich in voor Oekraïners in Newport Algemeen 28 mrt, 09:00
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak buitenruimte Algemeen 28 mrt, 09:00
Afbeelding
Vacatures Algemeen 28 mrt, 09:00
Afbeelding
Drukbezochte afscheidsbijeenkomst voor vluchtelingen en vrijwilligers Algemeen 28 mrt, 09:00