Logo omrooper.nl

'Helpen maakt happy'

Huizenvoorelkaar is de verzamelplaats voor vrijwillige inzet en laat je in één oogopslag zien wat er in jouw buurt te doen is. Reageren op één van de hulpvragen? Kijk op www.huizenvoorelkaar.nl en meld je aan. Je kunt direct een bericht sturen naar de contactpersoon. Kom je er niet uit? Bel of mail voor een afspraak: info@huizenvoorelkaar.nl / (035) 526 75 53 of loop binnen.

Fairtrade artikelen verkopen in de Wereldwinkel
De producten die verkocht worden, komen uit ontwikkelingslanden, zijn fairtrade en staan garant voor eerlijke handel. Sta je hierachter, werk je graag met klanten, kun je werken met een kassa en pinautomaat of wil je dat leren? Dan zoeken we jou, liefst voor een dagdeel per week. Neem contact op met Hanneke.

De tuin een opfrisbeurt
Het gaat om een oudere mevrouw, herstellend en moeilijk ter been, in de wijk Stad en Lande. Haar tuin is verwaarloosd geraakt en heeft een opfrisbeurt nodig. Daarna moet het worden bijgehouden. Je kunt ons bereiken tussen 10:00 en 13:00 uur. Bel (035) 629 54 54 en vraag naar Ferrie.

Chauffeur Pendelservice
Het ziekenhuis Tergooi Blaricum zoekt chauffeurs voor 4 à 8 uur per week, voor langere tijd (1 jaar). Je bent hulpvaardig, hebt een goede conditie en beheerst de Nederlandse taal. Er wordt een rijvaardigheidstest afgenomen. Je krijgt een onkostenvergoeding van 4 euro per dagdeel.

Koffie op z'n Turks
Spreek je Turks en wil je graag iets voor iemand betekenen? Een hulpvrager (59) kan door een letsel niet meer goed uit de voeten. Zelf stond hij altijd voor iedereen klaar. Hoe fijn zou het zijn als een vrijwilliger hem af en toe zou bezoeken? Een kop koffie drinken, en praatje of een wandeling. Omgeving Huizen 4e kwadrant.

Meer berichten