Logo omrooper.nl

Openbare bekendmakingen

Dit zijn de openbare bekendmakingen.

Voertuig/ wrak

Op een openbare parkeerplaats gelegen aan de Oostermeent-Noord in Huizen staat een voertuig (Pools kenteken NSZ-FN78) waarvan de eigenaar niet bereikbaar is voor de gemeente.

De eigenaar overtreedt hiermee de Algemene Plaatselijke Verordening (artikel 5:5) omdat het voertuig op de weg in een rijtechnisch onvoldoende staat van onderhoud verkeert. Het voertuig mag niet in een kennelijk verwaarloosde toestand op de openbare weg geparkeerd staan.

Daarom verzoekt de gemeente de eigenaar om contact op te nemen met de gemeente via (035) 528 16 03. Als binnen één week na deze publicatie geen reactie is ontvangen, wordt het voertuig afgevoerd. De kosten voor het verwijderen van het voertuig worden (later) op de eigenaar verhaald.

Geen openbare bekendmakingen Omgeving

Door een technische storing is het helaas niet mogelijk om de openbare bekendmakingen van de afdeling Omgeving van deze week te publiceren. De bekendmakingen zullen worden meegenomen in de publicatie van volgende week. Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met afdeling Omgeving, via 14 035.

Meer berichten