Afbeelding

Rotary organiseert seminar 'End Plastic Soup'

Algemeen

Op donderdag 7 november 2019 organiseert Rotary in De Krachtcentrale in Huizen het tweede seminar over End Plastic Soup.

Wat doet Rotary tegen vervuiling met plastic?

Rotary wil Huizen en de rest van het Gooi tot actie aanzetten. Scholen, sportclubs, winkels, restaurants, inwoners en de gemeente. Plastic-vrije events en goede oplossingen. Dit kan alleen met elkaar. Ze komen terug op de resultaten van vorig jaar en duiken dieper in de materie, op zoek naar praktische oplossingen. Wereldwijd, maar vooral lokaal.

Programma en aanmelden

Er is een boeiend programma met interessante sprekers. Leerlingen van de Huizermaat vertellen onder andere wat zij aan de plastic vervuiling doen. Iedereen is welkom! Het programma vindt u op www.rotary.nl/huizengooimeer. Het seminar vindt plaats van 19.00 uur (inloop tot 19.30 uur) tot 21.45 uur in De Krachtcentrale, Havenstraat 76 in Huizen. Aanmelden: Stuur een e-mail aan rotarygooimeer@gmail.com. Bijdrage in de kosten: € 10,– (inclusief koffie of thee).

Meer weten

U kunt het End Plastic Soup initiatief volgen via de site van Rotary Huizen Gooimeer, via Facebook of Instagram, of via www.endplasticsoup.nl. Wilt u meer weten of heeft u een vraag, stuur een e-mail: Rotarygooimeer@gmail.com.

Afbeelding
Openbare bekendmakingen Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Tijdelijk niet met uw hond op het strand Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Vrijwilligster Olga Dol zet zich in voor Oekraïners in Newport Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak buitenruimte Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Vacatures Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Drukbezochte afscheidsbijeenkomst voor vluchtelingen en vrijwilligers Algemeen 18 uur geleden