Afbeelding

Woonkamerfestival Huizen 10 november

Algemeen

In alle wijken van Huizen toveren bewoners hun woonkamer om tot 'minitheater voor één dag'. De meubels gaan aan de kant, de klapstoelen worden neergezet en kussens worden op de grond gelegd, zodat iedereen kan genieten van diverse optredens van lokale artiesten.

Tijdens het woonkamerfestival staan alle deuren van de deelnemende woonkamers wagenwijd open. Iedereen kan op 10 november tussen 12.30 en 17.30 uur binnenlopen bij de artiesten voor een bijzonder optreden. Een mooie gelegenheid om elkaar tijdens een optreden te leren kennen!

Festivalpot

Woonkamerfestival Huizen is een gratis te bezoeken festival, dus reserveren is niet nodig. Bij de deelnemers staat een Festivalpot waar u een vrijwillige bedrage in kunt doen. De organisatie stelt het op prijs als u hiervoor contant geld meeneemt.

Meer informatie

Programmakranten liggen onder andere bij het gemeentehuis en bij de bibliotheek. Daar kunt u een exemplaar halen om een route uit te stippelen. Het woonkamerfestival wordt georganiseerd door De Stichting Gooise Culturele Evenementen. Meer informatie vindt u op de website van het festival: www.woonkamerfestivalhuizen.nl.

Afbeelding
Openbare bekendmakingen Algemeen 28 mrt, 09:00
Afbeelding
Tijdelijk niet met uw hond op het strand Algemeen 28 mrt, 09:00
Afbeelding
Vrijwilligster Olga Dol zet zich in voor Oekraïners in Newport Algemeen 28 mrt, 09:00
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak buitenruimte Algemeen 28 mrt, 09:00
Afbeelding
Vacatures Algemeen 28 mrt, 09:00
Afbeelding
Drukbezochte afscheidsbijeenkomst voor vluchtelingen en vrijwilligers Algemeen 28 mrt, 09:00