Logo omrooper.nl

Vrijwilligerscentrale Huizen zoekt Kanjers

De Vrijwilligerscentrale zoekt een nieuwe lichting Kanjers. Kanjers zijn jongeren uit Huizen, die een bijzonder of uniek verhaal hebben. Afgelopen jaar zijn met de Kanjers van 2018 vijftien inspirerende jongeren in beeld gebracht. In samenwerking met Jongerencentrum Connect heeft Vrijwilligerscentrale Huizen van iedere kanjer een filmpje gemaakt. Eind december staan alle vijftien filmpjes op social media.

Bijzondere dingen

Voor 2020 is de vrijwilligerscentrale op zoek naar nieuwe verhalen voor de Kanjers van 2019. De vrijwilligerscentrale wil de bijzondere dingen die jongeren meemaken en de veranderingen die zij met hun inzet voor de wereld om zich heen bereiken, laten zien.

Inzetten voor een ander

Kanjers zijn jongeren die zich bijvoorbeeld belangeloos inzetten voor een ander, een medaille hebben behaald, een eigen bedrijf zijn begonnen, een belangrijke (school) prestatie hebben geleverd terwijl het thuis niet goed gaat, problemen hebben overwonnen of vrijwilligerswerk doen om anderen te helpen.

De vrijwilligerscentrale vraagt iedereen die een bijzonder verhaal heeft om zich aan te melden. Wie iemand kent met zo'n verhaal (en deze ook wil delen) mag hem of haar ook aanmelden. De kanjer moet wel in Huizen wonen, tussen de 15 en 25 jaar oud zijn en moet toestemming willen geven voor de publicatie van beeldmateriaal op sociale media.

Aanmelden

Aanmelden kan tot 8 december door een mail met korte motivatie te sturen naar c.tupang@vchuizen.nl. Vermeld duidelijk de volledige naam en contactgegevens. Samen met Jongerencentrum Connect maakt de vrijwilligerscentrale een selectie voor de Kanjers van 2019. Zij ontvangen hierover bericht.

Meer informatie is te vinden via de website: www.vchuizen.nl/jongeren/kanjers-van-huizen.

Meer berichten