Logo omrooper.nl

Avond voor ouders en verzorgers van een kind met autisme

Ouders en verzorgers van een kind met autisme zijn van harte welkom op een speciale bijeenkomst op dinsdag 14 januari. Deelname is gratis.

Wethouder Maarten Hoelscher heet om 19.15 uur de ouders en verzorgers welkom. Hij gaat in op de verwachtingen die ouders en gemeente over en weer van elkaar hebben. De wethouder wil weten wat er nodig is om ouders en kinderen nog meer te kunnen ondersteunen.

Ambassadeur Maruscha van de Weerdt vertelt over de methode Geef me de 5. GMD5 is een praktische methode die ouders van kinderen met autisme kan ondersteunen. Daarna gaat ervaringsdeskundige Monique Wouters in op haar ervaringen als moeder van een kind met autisme.

De bijeenkomst wordt afgesloten met koffie en thee. Dit is het moment waarop ouders en verzorgers elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen kunnen uitwisselen en informatie kunnen delen. Neem uw smartphone mee. Deze komt aan het einde van de bijeenkomst namelijk goed van pas.

Het programma duurt van 19.15 tot 21.30 uur. Bezoekers zijn vanaf 19.00 uur van welkom. De bijeenkomst is in de raadzaal van de gemeente Huizen, Graaf Wichman 10. Aanmelden kan via masd@huizen.nl.

Meer berichten