Afbeelding

Gratis cursus ouders van kind met autisme

Algemeen

Ouders of verzorgers van een kind met (vermoeden van) autisme kunnen op kosten van de gemeente Huizen de cursus 'Geef me de 5' volgen. In de lessen krijgen ouders handvatten om beter af te kunnen stemmen op hun kind.

Wil u uw kind beter begrijpen? Uw aanpak richten op een positieve relatie, ongewenst gedrag voorkomen en zelfstandigheid bevorderen? Dan is de 'Geef me de 5' Basiscursus een aanrader. Door de mix van theorie, video's en ervaringen van ouders en oefeningen gaan ouders en verzorgers naar huis met praktische tips die ze direct kunnen toepassen.

De cursus duurt vier dagen (5 februari, 2 april, 20 mei en 18 juni) en wordt gegeven op het gemeentehuis in Huizen. De lessen kosten normaal € 500,- per persoon. De cursus is alleen bedoeld voor inwoners van Huizen.

Reageer snel, want het aantal plaatsen is beperkt. Via het Advies & Informatie Punt kunt u uw belangstelling doorgeven. Er wordt dan contact met u opgenomen, onder andere om te kijken of er nog cursusplaatsen beschikbaar zijn. Mail naar hbel@sociaalplein.info of bel met (035) 528 12 47.

Meer info over 'Geef me de 5' op www.geefmede5.nl.

Afbeelding
Openbare bekendmakingen Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
Tijdelijk niet met uw hond op het strand Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
Vrijwilligster Olga Dol zet zich in voor Oekraïners in Newport Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak buitenruimte Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
Vacatures Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
Drukbezochte afscheidsbijeenkomst voor vluchtelingen en vrijwilligers Algemeen 5 uur geleden