Logo omrooper.nl

Gezonder leven met GGD Gooi en Vecht

De GGD Gooi en Vechtstreek biedt verschillende cursussen en trainingen aan om gezonder en prettiger te leven. Ook zijn er cursussen en workshops om ouders te ondersteunen.

Stoppen met roken

GGD Gooi en Vechtstreek organiseert vanaf begin maart een groepstraining 'Stoppen met roken' voor inwoners uit de regio. Deelnemers kunnen zich tot 24 februari aanmelden via www.rookvrijookjij.nl.

De training omvat 7 bijeenkomsten op dinsdagavond van 19.00 tot 20.30 uur. De data zijn 4, 11 en 25 maart en 1, 8, 15 en 22 april. De locatie is Burgemeester De Bordesstraat 80 in Bussum.

30dagengezonder

Na het succes van vorig jaar daagt GGD Gooi en Vechtstreek opnieuw alle inwoners uit om in de maand maart een gezonde gewoonte aan te leren en mee te doen met de actie 30 dagen gezonder. 30 dagen gezonder' is een gezamenlijke actie van GGD Gooi en Vechtstreek, GGD Zaanstreek-Waterland en GGD Hollands Noorden.

Aanmelden kan tot 1 maart via www.30dagengezonder.nl. Deelname is gratis.

Ouderavond 'Praten met je kind over alcohol en roken'

Op donderdagavond 6 februari organiseren Jellinek en GGD Gooi en Vechtstreek een ouderavond over alcohol, roken en blowen. Ouders van jongeren in de leeftijd van 12 tot 18 jaar uit de regio zijn van harte welkom.

De avond vindt plaats op donderdag 6 februari van 19.30 tot 21.00 uur bij GGD Gooi en Vechtstreek (inloop vanaf 19.00 uur), Burgemeester de Bordesstraat 80 in Bussum. De toegang is gratis. Ouders kunnen zich aanmelden via www.ggdgv.nl/ouderavond.

Meer berichten