Logo omrooper.nl

Welke organisatie verdient de Ondernemersprijs 2020?

Elke twee jaar reikt de gemeente Huizen de Ondernemersprijs uit. Inmiddels bestaat de prijs tien jaar. Tijd om de prijs en een Huizer ondernemer in het licht te zetten. Samen met Huizer kunstenaar Michiel Linders wordt gewerkt aan een nieuwe trofee. Op de ziet u enkele 'bouwstenen' in boetseerwas. Die 'stenen' zijn de basis voor het ontwerp van de nieuwe bronzen Ondernemersprijs Huizen. Naast de trofee ontvangt de winnaar ook een geldbedrag van 2.000 euro. Welke organisatie wint er in 2020?

Innovatief, duurzaam of sociaal

De Ondernemersprijs wordt uitgereikt aan een Huizer bedrijf dat uitblinkt in innovatieve ontwikkelingen, sociaal beleid of duurzaamheid. Denk bijvoorbeeld aan organisaties die duurzaam innoveren of bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wat betreft sociaal beleid valt te denken aan leerling-werkplaatsen of bedrijven met gehandicaptenbeleid. Bij technische en technologische innovatie gaat het bijvoorbeeld om het vernieuwen of het sterk verbeteren van producten. Van niet-technologische innovatie is onder andere sprake bij vernieuwingen in een organisatie, zoals sociale innovatie.

Bedrijven kunnen zichzelf aanmelden of door anderen worden voorgedragen. Voor meer informatie en aanmelden, ga naar: www.huizen.nl/ondernemersprijs.

Meer berichten