Logo omrooper.nl

Webinar inkoopactie isolatie

Wilt u geld en energie besparen? Maak dan gebruik van de inkoopactie woningisolatie. U hoort er alles over op donderdag 15 september, tijdens een online informatieavond (webinar) om 19.30 uur.

De gemeente Huizen start in samenwerking met het Duurzaam Bouwloket een inkoopactie voor woningisolatie. Een aantal vakkundige isolatiebedrijven biedt woningeigenaren de mogelijkheid om via www.duurzaambouwloket.nl/huizenisoleert een scherp geprijsde offerte aan te vragen voor dak-, spouwmuur-, vloer- en bodemisolatie. De actie loopt t/m 15 november.

Om woningeigenaren te informeren over de actie en de mogelijkheden voor hun woning is er op dinsdag 15 september een online informatieavond (webinar). Een onafhankelijk adviseur van het Duurzaam Bouwloket geeft advies over isolatiemaatregelen, materialen en subsidie- en financieringsmogelijkheden.

Aanmelden webinar & inschrijven inkoopactie

Aanmelden voor de webinar kan via www.duurzaambouwloket.nl/webinar-huizen. De online informatieavond op 15 september start om 19.30 uur. U kunt zich tot en met 15 november inschrijven voor de inkoopactie via www.duurzaambouwloket.nl/huizenisoleert.

Woningeigenaren kunnen bij deze inkoopactie gebruik maken van de landelijke subsidieregeling én van de subsidieregeling woningisolatie van de gemeente Huizen. Meer informatie: www.huizenklimaatbewust.nl.

Meer berichten