Logo omrooper.nl

Herhaling webinar inkoopactie isolatie

Heeft u de webinar over de inkoopactie woningisolatie gemist? Meld u zich dan aan voor de herhalingen op 24, 26 of 30 september.

Veel woningeigenaren hebben op 15 september de online informatieavond over de inkoopactie gevolgd. De kijkers kregen tijdens de webinar informatie over de inkoopactie isolatie. Ook gaf het Duurzaam Bouwloket veel informatie over verschillende isolatiemaatregelen, zoals vloerisolatie en beglazing. Zo hebben woningeigenaren een goed beeld gekregen van de energiebesparende maatregelen die zij kunnen nemen.

Kijkmomenten

Heeft u de webinar gemist? Dan kunt u zich nog aanmelden voor een van de drie extra kijkmomenten:
- Donderdag 24 september om 19.30 uur
- Zaterdag 26 september om 10.00 uur
- Woensdag 30 september om 10.00 uur

Kunt u onverhoopt toch niet? Als u zich aanmeldt ontvangt u na afloop altijd een persoonlijke terugkijklink. Meteen een scherp geprijsde offerte aanvragen kan ook via
www.duurzaambouwloket.nl/huizenisoleert.

Ondersteunen

Het doel van de campagne is om inwoners bewust te maken van het belang van isolatie en verduurzaming en om informatie te geven hoe ze de juiste maatregelen kunnen nemen. De gemeente Huizen wil inwoners hierbij ondersteunen.

Woningeigenaren kunnen naast de inkoopactie ook gebruik maken van de gemeentelijk subsidieregeling isolatie, bovenop de landelijke regeling. 

Huisbezoek

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de helpdesk van het Duurzaam Bouwloket. door te bellen met (072) 743 39 56 of te mailen naar info@duurzaambouwloket.nl.

Wilt u onafhankelijk advies van de energiecoaches van HuizenDuurzaam? Vraag dan een gratis huisbezoek aan via www.huizenduurzaam.nl/huisbezoek-aanvragen.

Meer berichten