Logo omrooper.nl

Week van de Veiligheid

In de week van 5 t/m 9 oktober vindt de Week van de Veiligheid plaats. De gemeente Huizen gaat met diverse activiteiten in op hoe inwoners kunnen voorkomen slachtoffer te worden van criminaliteit. Bekijk alle activiteiten van de gemeente in de onderstaande planning. 

Maandag 5 oktober

Videopresentatie over online fraude

In deze videopresentatie bespreekt burgemeester Niek Meijer onder andere whatsappfraude en phishing mails. Kijk op: www.huizen.nl/veilighuizen. De videopresentatie wordt rond 10:00 uur op de website geplaatst en is vanaf dan voor de hele week te bekijken.

Dinsdag 6 oktober

Webinar over nepnieuws

Op dinsdag 6 oktober wordt van 19.30 tot 21.00 uur een online webinar over nepnieuws gegeven door Beeld en Geluid. Deze webinar gaat in op het bestaan en herkennen van nepnieuws. Aanmelden kan per mail naar h.versteeg@huizen.nl

Woensdag 7 oktober

Videopresentatie over ondermijning

Op woensdag 7 oktober wordt een videopresentatie over ondermijning op de website en social media kanalen van de gemeente Huizen geplaatst. In deze videopresentatie bespreekt burgemeester Niek Meijer ondermijning, signalen van ondermijning en de aanpak van ondermijning door de gemeente en haar veiligheidspartners. Kijk op: www.huizen.nl/veilighuizen. De videopresentatie wordt rond 10:00 uur op de website geplaatst en is vanaf dan voor de rest van de week te bekijken.

Donderdag 8 oktober

Videopresentatie woninginbraak en autokraak

In een videopresentatie bespreekt Maarten van Weel (adviseur Keurmerk Veilig Wonen) woninginbraak, autokraak en maatregelen die men kan nemen om dit te voorkomen. Kijk op: www.huizen.nl/veilighuizen. De videopresentatie wordt rond 10:00 uur op de website geplaatst en is vanaf dan voor de rest van de week te bekijken.

Informatiewagen Winkelcentrum Oostermeent

Maarten van Weel staat van 9.00 - 14.30 uur met zijn informatiewagen bij winkelcentrum Oostermeent om vragen te beantwoorden over inbraakpreventie.

Vrijdag 9 oktober

Live vragen stellen over veiligheid

Op vrijdag 9 oktober kunt u tussen 15.00 en 16.00 uur live vragen stellen aan burgemeester Niek Meijer of politiechef Carmen van den Bogaert-Bruins over veiligheid in Huizen. U kunt zich vooraf registreren via Zoomlink. Het is ook mogelijk om zonder registratie mee te kijken via de Facebookpagina van de gemeente

Meer berichten