Afbeelding

Fotowedstrijd gemeentegids 2022

do 12 aug 2021, 07:00 Algemeen

Uw foto in de gemeentegids van Huizen?

Ook in 2022 verschijnt er weer een nieuwe gemeentegids! De gids staat boordevol met informatie over Huizen. In de gemeentegids vindt u mooie foto’s van onze gemeente. En wie weet zelfs uw foto! We organiseren namelijk een fotowedstrijd met mooie prijzen. Dus trekt u erop uit in Huizen? Vergeet dan uw camera niet!

Hoe doet u mee?
- Maak een mooie digitale foto van Huizen. De afbeelding moet herkenbaar Huizen zijn, of u omschrijft waar de foto is gemaakt.
- Stuur de foto per e-mail in origineel formaat (minimaal 1 mb of 300 dpi) in JPG of JPEG naar communicatie@huizen.nl. U kunt uw foto insturen tot uiterlijk 20 september 2021.

Voorwaarden
- U kunt maximaal 10 foto’s insturen.
- De mooiste foto’s uit alle inzendingen krijgen een plekje in de gemeentegids van Huizen van 2022. De gids verschijnt in januari 2022.
- De beste foto(‘s) krijgen een plekje op de voorpagina. Bij alle foto’s wordt de naam van de fotograaf vermeld. Team communicatie van de gemeente beoordeelt de
inzendingen. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
- Door het insturen van de foto stemt u ermee in dat de foto wordt opgenomen in het fotoarchief van de gemeente
Huizen. De gemeente mag de foto daarna rechtenvrij gebruiken in niet-commerciële nieuwsuitingen van de gemeente, zoals op de website. U ontvangt hiervoor geen vergoeding en er is geen naamsvermelding. Alleen bij publicatie in de gemeentegids staat een naamsvermelding. De foto blijft uw eigendom.
- Fotografeert u personen? Als iemand herkenbaar in beeld komt, heeft u toestemming nodig van de persoon op de foto. Als iemand onherkenbaar in beeld wordt gebracht, is deze toestemming niet nodig.
- Alleen inwoners van Huizen kunnen meedoen met de fotowedstrijd.
- Er mag geen tekst of copyright op de foto staan.

Prijzen
De drie winnende foto’s worden beloond met een waardebon. De eerste plaats krijgt een waardebon van €75,-, de tweede plaats een waardebon van €50,- en de derde plaats een waardebon van €25,-.