Afbeelding

Koopstromenonderzoek 2021 in september van start

Algemeen

Groot onderzoek naar koopgedrag in de Randstad en Noord-Brabant. Gemeente Huizen doet ook mee.

De detailhandel is de afgelopen jaren veranderd. Gemeenten en provincies zetten zich samen met winkeliers in voor aantrekkelijke binnensteden, dorpscentra en een compleet winkelaanbod. Om dit zo goed mogelijk te doen, start begin september in de Randstad en Noord-Brabant een grootschalig consumentenonderzoek. Dat onderzoek brengt in beeld waar de inwoners kopen en hoe tevreden ze zijn over de winkelgebieden.

Ook de gemeente Huizen neemt deel aan het onderzoek. I&O Research en bureaus BRO en BSP voeren het onderzoek uit in opdracht van de Provincies Noord-Brabant, Noord-Holland, Utrecht en Zuid-Holland. Begin september ontvangt een groot deel van de huishoudens een uitnodiging om aan het onderzoek deel te nemen. Inwoners die geen brief krijgen, maar wel graag willen meedoen kunnen de vragenlijst invullen via www.startvragenlijst.nl/koopgedrag. Onder alle deelnemers van het onderzoek worden 100 Horeca cadeaukaarten van 25 euro verloot.

Voor meer informatie over het onderzoek is er de website www.kso2021.nl. Daar staat onder andere een kort filmpje met uitleg over het onderzoek. Mailen kan naar info@kso2021.nl.

Afbeelding
Openbare bekendmakingen Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Tijdelijk niet met uw hond op het strand Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Vrijwilligster Olga Dol zet zich in voor Oekraïners in Newport Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak buitenruimte Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Vacatures Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Drukbezochte afscheidsbijeenkomst voor vluchtelingen en vrijwilligers Algemeen 20 uur geleden