Afbeelding

Subsidie stimulering regionale samenwerking cultuur Noord-Holland

do 9 sep 2021, 07:00 Algemeen

De provincie Noord-Holland heeft een subsidieregeling beschikbaar gesteld voor culturele instellingen. Deze regeling heeft als doel om de regionale samenwerking op het gebied van cultuur te verbeteren. Om als culturele instelling hiervoor in aanmerking te komen, moet er voor de te subsidiƫren activiteit worden samengewerkt met tenminste twee andere instellingen in de regio. De samenwerking moet als doel hebben: het verrijken van het culturele aanbod, het vergroten van het publieksbereik, het bereiken van een meer divers publiek, of het delen van kennis en expertise.

Voor deze regeling is in totaal 106.000 euro beschikbaar gesteld door de provincie Noord-Holland. Aanvragen dienen dan ook direct bij de provincie te worden ingediend. Van de aanvraag zal 50% van de noodzakelijke kosten worden gedekt tot een maximum van 25.000 euro. De subsidieregeling loopt tot en met 14 oktober.

Wilt u meer weten over de subsidieregeling en/of het indienen van een aanvraag? Kijk op de webpagina van provincie Noord-Holland.