Afbeelding

Iemand voordragen voor een lintje?

Algemeen

Kent u een inwoner van Huizen die zich al jarenlang inzet als vrijwilliger, bijvoorbeeld op het gebied van sport, kunst, cultuur of pleegzorg? Of kent u iemand die een hele bijzondere prestatie heeft geleverd wat veel betekent voor de samenleving? Misschien komt hij of zij wel in aanmerking voor een Koninklijke onderscheiding!

Wilt u iemand voordragen voor een lintje tijdens de Lintjesregen op 26 april 2023, dan kunt u tot 1 augustus 2022 een voorstel indienen.

Op www.lintjes.nl/voordragen staat alle informatie over de procedure en het aanvragen van een Koninklijke onderscheiding. Daar vindt u ook het eerste verzoekformulier dat u hiervoor moet invullen. Dit verzoek komt bij de gemeente binnen. Daar wordt bekeken of er voldoende aanleiding is om over te gaan tot de voordracht. Daarna krijgt u per e-mail een link naar het complete digitale voorstelformulier.

Voor advies kunt u contact opnemen met het bestuurssecretariaat van de gemeente Huizen via tel. (035) 528 13 32 of mail naar bestuurssecretariaat@huizen.nl.

Afbeelding
Openbare bekendmakingen Algemeen 21 sep., 10:15
Afbeelding
Vacatures Algemeen 21 sep., 10:11
Afbeelding
Huizen bereikbaar Algemeen 21 sep., 10:06
Afbeelding
Agenda raad Algemeen 21 sep., 10:01
Afbeelding
Openbare bekendmakingen Algemeen 14 sep., 13:11
Afbeelding
Vlag halfstok voor slachtoffers aardbeving Marokko Algemeen 14 sep., 13:10