Afbeelding

Nachtelijke afsluiting Crailoseweg

Algemeen

Van zondag 31 juli tot en met vrijdag 5 augustus is de Crailoseweg ‘s nachts afgesloten voor verkeer. Tussen 20.00 en 6.00 uur vinden asfalteringswerkzaamheden plaats. De werkzaamheden betreffen het deel tussen hectometerpaal 0.3 tot en met 2.7.

De werkzaamheden vinden plaats in opdracht van de provincie Noord-Holland. De uitvoering is in handen van VolkerInfra. Het bestaande asfalt wordt in 5 nachten vervangen door geluid-reducerend asfalt.

De werkzaamheden worden in twee fasen uitgevoerd:

- De eerste 3 nachten het noordelijke deel (van Huizen tot de Oud Blaricummerweg)
- De laatste 2 nachten het zuidelijke deel (van de Oud Blaricummerweg tot de Prins Hendriklaan)

In combinatie met het onderhoud aan de weg worden er ook aanpassingen aan de weg uitgevoerd. Zo is door de provincie besloten ter hoogte van het kruispunt met de Oud Blaricummerweg de maximum snelheid van 80 kilometer per uur te verlagen naar 60 kilometer per uur. Voor het kruispunt komen drempels om de snelheid van het verkeer te remmen. Door de nieuwe belijning en bebording wordt het kruispunt ook beter zichtbaar.

Bushaltes

De bushaltes aan de N527 ter hoogte van de Oud Blaricummerweg worden verwijderd omdat deze niet meer door de busmaatschappij worden gebruikt. De halte Aalberselaan blijft in dienst.

Omleiding

Het verkeer naar de A1 wordt omgeleid via de Nieuwe Bussummerweg. Verkeer vanaf de A1 naar Huizen wordt omgeleid via de A27.

Pendelbussen

Connexxion zet gedurende de dienstregeling pendelbussen in om reizigers van ziekenhuis Tergooi naar Gooimeer P+R te brengen, zodat zij daar kunnen overstappen op lijn 320. (Brom)fietsers en voetgangers kunnen van het naastgelegen fietspad gebruik blijven maken. Bij een calamiteit kunnen nood- en hulpdiensten over het fietspad langs de werkzaamheden rijden.

Meer informatie

Voor meer informatie verwijzen we u naar de website van de aannemer.