Afbeelding

Openbare bekendmakingen

Algemeen

De openbare bekendmakingen van de gemeente Huizen worden gepubliceerd in een gemeenteblad .Elke bekendmaking heeft een eigen gemeenteblad. Openbare bekendmakingen worden ter attendering in de Omrooper geplaatst. U kunt hier geen rechten aan ontlenen. Voor de formele bekendmakingverwijzen wij u naar www.huizen.nl/bekendmakingen. U zoekt de juiste bekendmaking op in de lijst en klikt op de link. Vervolgens klikt u aan de linkerkant op de link ‘authentieke versie (pdf)’.

ZONDER ONTHEFFING GEPARKEERDEVOERTUIGEN

Op de volgende openbare parkeerplaats staat een voertuig (personenauto) waarvan de eigenaar niet bereikbaar is voor de gemeente.

- Kabelweg ter hoogte van nr. 2 (26-BL-KT)

De eigenaar overtreedt hiermee de Algemene Plaatselijke Verordening (artikel 5:5) omdat de personenauto niet in een technisch onvoldoende staat van onderhoud op de openbare weg geparkeerd mag staan. Daarom verzoekt de gemeente de eigenaar om contact op te nemen met de gemeente via (035)528 16 03. Als binnen één week na deze publicatie geen reactie is ontvangen, wordt het voertuig afgevoerd. De kosten voor het verwijderen van het voertuig wordt (later) op de eigenaar verhaald.

VOORNEMEN AMBTSHALVE UITSCHRIJVING BRP

Als u gaat verhuizen bent u verplicht uw nieuwadres door te geven aan de gemeente waar u woont. Indien dit niet gedaan wordt, dan start de gemeente een adresonderzoek. Als daarop geen reactie komt, dan kan de gemeente het besluit nemen om u uit te schrijven uit de Basisregistratiepersonen (BRP). Het betreft:

  • Z. Ben Habbaka 10-05-1973 Ceintuurbaan 1b
  • I. Tiasmina 21-11-1989 Labradorstroom 75 (+ 2 kinderen)
  • O. Savchenko 04-05-1958 Labradorstroom 75
  • A. Savchenko 18-07-1996 Labradorstroom 75 (+ 1 kind)
  • E.P. Kelly 20-02-1978 Biggekruid 9
  • L. Verbeek 29-01-1958 Oostermeent- Oost 89

Staat uw naam hierboven of weet u waar bovenstaande personen verblijven, neem dan contact op met de gemeente Huizen via 14035 of mail naar gemeente@huizen.nl. Indien wij binnen twee weken geen reactie hebben ontvangen, schrijven wij de bovenstaande personen uit het BRP.

Afbeelding
Groot onderhoud A1/A27 in 4 weekenden Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Overhangend groen Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Verkiezingen 6 juni 2024 Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Openbare bekendmakingen Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Huizer Ondernemersevent Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek naar communicatievoorkeuren inwoners Huizen Algemeen 15 uur geleden