Afbeelding

Webinar verduurzaming Vierde Kwadrant

Algemeen

In samenwerking met de gemeente Huizen organiseert Het Energie Dienstenbedrijf (EDB) Gooi en Vechtstreek op woensdag 10 mei een webinar verduurzaming voor woningeigenaren uit het Vierde Kwadrant. De digitale bijeenkomst start om 19.30 uur.

In dit webinar vertelt technisch adviseur Jan Nieuwveld hoe u uw woning aardgasvrij kunt maken. Het Energie Dienstenbedrijf Gooi en Vechtstreek heeft hiervoor een efficiënte en effectieve werkwijze ontwikkeld. Na afloop van het webinar heeft u inzicht in het soort (installatie)maatregelen, de kosten en opbrengsten en de mogelijkheden voor subsidiëring en financiering. Er is gelegenheid voor vragen. Ook krijgt u uitleg hoe u in aanmerking kunt komen voor een gratis Klimaatplan voor uw woning.

Waarom het Vierde Kwadrant?
Woningen in het Vierde Kwadrant zijn gebouwd na 1995. Het is technisch goed mogelijk om deze woningen aardgasvrij te maken. Woningeigenaren kunnen hiermee op elk moment aan de slag. Om hen hierbij te ondersteunen, is in opdracht van gemeenten in Gooi en Vechtstreek een all-in pakket ontwikkeld, speciaal voor dit type woning.

Aanmelden
U kunt zich voor het webinar aanmelden via: www.energiedienstenbedrijf.nl/webinarhuizen

Afbeelding
Openbare bekendmakingen Algemeen 6 uur geleden
Afbeelding
Tijdelijk niet met uw hond op het strand Algemeen 6 uur geleden
Afbeelding
Vrijwilligster Olga Dol zet zich in voor Oekraïners in Newport Algemeen 6 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak buitenruimte Algemeen 6 uur geleden
Afbeelding
Vacatures Algemeen 6 uur geleden
Afbeelding
Drukbezochte afscheidsbijeenkomst voor vluchtelingen en vrijwilligers Algemeen 6 uur geleden