Afbeelding

Wijkavond voor bewoners Bovenmaten

Algemeen

Woont u in de wijk Bovenmaten? Dan nodigt het college van burgemeester en wethouders u van harte uit voor de wijkavond op 12 december. De wijkavond wordt gehouden van 19.30 tot 21.00 uur in Scholengemeenschap Huizermaat aan de Monnickskamp 7 in Huizen. Inloop is vanaf 19.00 uur. 

Voor de organisatie is het prettig om te weten hoeveel inwoners er aanwezig zullen zijn. Daarom wordt bezoekers gevraagd zich aan te melden via www.huizen.nl/wijkavond. Via de aanmeldknop op deze website kunt u zich in een paar klikken aanmelden.

Wijkpeiling
In de maanden augustus/september konden inwoners van Huizen deelnemen aan de Wijkpeiling 2023. Maar liefst 2.393 inwoners deden hieraan mee. Op www.huizen.nl/wijkpeiling kunt u lezen hoe Huizers het wonen in hun wijk ervaren en waarderen. De wijkpeiling vormt een goed startpunt voor het gesprek tussen college en inwoners, onder andere tijdens wijkavonden. Op 12 december praat het college graag op een interactieve wijze verder met bewoners van de Bovenmaten over wat goed gaat in de wijk en wat beter kan.

In 2024 gaat het college verder met de wijkavonden. Dan zal een andere wijk worden bezocht. Wanneer en welke wijk dat wordt, zal later worden bepaald.

Afbeelding
Informatiebijeenkomst voor senioren over cybercriminaliteit Algemeen 22 feb, 10:07
Afbeelding
Openbare bekendmakingen Algemeen 22 feb, 10:04
Afbeelding
Jaarlijkse kolkenreiniging Algemeen 22 feb, 09:59
Afbeelding
Inloopbijeenkomst oost-west as op 6 maart Algemeen 22 feb, 09:59
Afbeelding
Straatgesprek energiebesparing Algemeen 22 feb, 09:58
Afbeelding
Vacatures Algemeen 22 feb, 09:56