Afbeelding

Huizer Ondernemersevent

Algemeen

Donderdag 25 april vindt het Huizer Ondernemersevent LEF! plaats in de Krachtcentrale. Na het succes van vorig jaar organiseert de gemeente ook dit jaar in samenwerking met de ZakenClub Huizen en de Huizer Ondernemers Federatie dit ondernemersevent voor al haar ondernemers uit Huizen.

De toegang is gratis, het thema is LEF! en als keynote speaker hebben we René Hendriks uitgenodigd. Met zijn jarenlange ervaring in het dynamische ondernemerslandschap weet René zijn publiek te enthousiasmeren, inspireren en motiveren.

Wij hopen tijdens deze avond de ondernemers aan het denken te zetten, ze vol inspiratie met een vooruitziende blik naar hun onderneming te laten kijken en voor de toekomst de verbinding te laten leggen met andere ondernemers uit de gemeente om zo de lokale samenwerking te versterken.

Graag nodigen wij u dan ook uit om deel te nemen aan het Huizer Ondernemersevent LEF! en op deze avond medeondernemers uit Huizen te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje. Vanaf 19.30 uur openen de deuren en de avond start om 20.00 uur.

Aanmelden
Uw aanmelding kunt u mailen naar mevrouw Van de Groep, Stadsmanager gemeente Huizen (p.vandegroep@huizen.nl). Graag vernemen wij daarbij uw volledige naam, bedrijfsnaam, lid van de HOF of ZCH en telefoonnummer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u uiteraard altijd een mail sturen naar mevrouw van de Groep. Wij hopen u graag te ontmoeten tijdens het Huizer Ondernemersevent LEF!

Afbeelding
Openbare bekendmakingen Algemeen 2 mei, 10:31
Afbeelding
Oproep aanvraag Koninklijke onderscheidingen Algemeen 2 mei, 10:31
Afbeelding
Kennisgeving uitgifte van gemeentegrond Algemeen 2 mei, 10:30
Afbeelding
Aangepaste openingstijden rond de feestdagen Algemeen 2 mei, 10:26
Afbeelding
Dodenherdenking Huizen 2024 Algemeen 2 mei, 10:24
Afbeelding
Onderzoek naar communicatievoorkeuren inwoners Huizen Algemeen 2 mei, 10:24