Afbeelding

Openbare bekendmakingen

Algemeen

De openbare bekendmakingen van de gemeente Huizen worden gepubliceerd in een gemeenteblad. Dit is een webpagina op www.officielebekendmakingen.nl. Elke bekendmaking heeft een eigen gemeenteblad. Openbare bekendmakingen worden ter attendering in de Omrooper geplaatst. U kunt hier geen rechten aan ontlenen. Voor de formele bekendmaking verwijzen wij u naar www.huizen.nl/bekendmakingen.

Voornemen ambtshalve uitschrijving BRP
Als u gaat verhuizen naar een ander adres, dan bent u verplicht om dit door te geven aan de gemeente waar u woont. Als u dit niet doet, dan start de gemeente een adresonderzoek op. Als daarop geen reactie komt, dan kan de gemeente het besluit nemen om u uit te schrijven uit de Basisregistratie personen (BRP). Het betreft:

Naam, geboortedatum, adres
M. Donzo, 15-08-1976, Hugo de Grootsingel 42
O. Ostrenko, 29-11-1978, Mastspoor 2
M. Sandulovici, 06-08-1989, Mastspoor 2
S.E. Stanciu, 27-05-2001, Mastspoor 2
R. Horvàth, 16-12-1980, Mastspoor 2
A.E. Caras, 05-10-2000, Mastspoor 2

Staat uw naam hierboven of weet u waar bovenstaande personen verblijven, neem dan contact op met de gemeente Huizen via 14035 of mail naar gemeente@huizen.nl. Indien wij binnen twee weken geen reactie hebben ontvangen, schrijven wij de bovenstaande personen uit.

Verleende vergunningen / genomen besluiten

Omgevingsvergunningen WABO (reguliere voorbereidingsprocedure)
- Disselweg 9a, het transformeren naar 15 appartementen en uitbreiden met balkons en bergingen (verzonden 29 april 2024)

Bezwaar
Als u door een of meerdere van bovengenoemde besluiten rechtstreeks in uw belang bent getroffen, dan kunt u binnen zes weken na de verzenddatum van het besluit een gemotiveerd bezwaarschrift overeenkomstig de Algemene wet bestuursrecht indienen. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan burgemeester en wethouders van Huizen, ter attentie van de bezwaarschriftencommissie, Postbus 5, 1270 AA Huizen. Het bezwaarschrift bevat: ondertekening, naam en adres van de indiener, een dagtekening en een omschrijving van het besluit waartegen bezwaren bestaan. Het indienen van een bezwaarschrift schorst niet de inwerkingtreding van een omgevingsvergunning.

Voorlopige voorziening
In geval van onverwijlde spoed kunt u een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening doen. Voorwaarde hiervoor is dat u ook bezwaar heeft gemaakt. Het verzoek om een voorlopige voorziening kunt u indienen bij Rechtbank Midden-Nederland, Afdeling bestuursrecht (onder vermelding van bodemzaken of voorlopige voorzieningen) Postbus 16005, 3500 DA Utrecht. Gaat uw bezwaar over een omgevingsvergunning? Deze treedt dan niet in werking, voordat de rechtbank op dit verzoek heeft beslist.

Inzage stukken
Wilt u aanvragen, meldingen, vergunningen e.d. inzien? Stuur dan een mail naar het Omgevingsloket via omgeving@huizen.nl. Voor vragen kunt u ook telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 14 035.

Hierbij kondigen wij aan dat de volgende besluiten conform de artikelen 15 en 18 van de Wegenverkeerswet vanaf 10 mei 2024 gedurende een periode van zes weken ter inzage liggen:

Het aanwijzen van:
- Plaatsen gehandicaptenparkeerplaats op kenteken nabij Blaricummerstraat 151
- Plaatsen gehandicaptenparkeerplaats op kenteken nabij Wikke 54

Inzage en vragen
Wilt u de besluiten met bijlagen inzien? Lees verder onder het kopje ‘inzage stukken’ of ga naar
www.huizen.nl/bekendmakingen.
Heeft u vragen over de verkeersbesluiten of de intrekkingsbesluiten? Neem dan contact op met de heer M. van der Linden van de afdeling Openbare Werken, via tel. 14 035. Wilt u bezwaar indienen? Lees hoe u dat kunt doen onder het kopje ‘bezwaar’.

Afbeelding
Openbare bekendmakingen Algemeen 16 mei, 09:56
Afbeelding
Enquêteresultaten tijdelijke opvang van vluchtelingen op een hotelschip Algemeen 16 mei, 09:56
Afbeelding
Woonconferentie Algemeen 16 mei, 09:55
Afbeelding
Laatste maand om energietoeslag aan te vragen Algemeen 16 mei, 09:54
Afbeelding
Huizen bereikbaar Algemeen 16 mei, 09:54
Afbeelding
Vacatures Algemeen 16 mei, 09:53