Afbeelding

Startpunt Geldzaken

Vindt u het lastig om aan het eind van de maand uit te komen? Heeft u financiële zorgen? Of heeft u geld over? Via het online 'Startpunt Geldzaken' kunt u stap voor stap uw geldzaken ordenen en uw eigen geldplan maken. In de geldplannen staan adviezen, tips en belangrijke actiepunten die passen bij uw situatie. Ook zijn er voorbeeldplannen van mensen in vergelijkbare situaties. Het is anoniem en gratis.

Geldplannen

U kunt het geldplan kiezen dat het beste bij uw situatie past. Er zijn geldplannen over verschillende thema's:

• Kom uit de geldzorgen

Heeft u financiële problemen? Dit geldplan helpt u om de ernst van uw financiële situatie te beoordelen. U krijgt belangrijke actiepunten die u kunnen helpen om uit de geldzorgen te komen.

Beter rondkomen

Vindt u het moeilijk om elke maand rond te komen? Dit geldplan geeft tips die passen bij uw situatie. Ook is er een voorbeeldplan. Dat plan laat zien hoe mensen in een vergelijkbare situatie weer grip kregen op hun geldzaken.

• Sparen, aflossen of beleggen

Heeft u regelmatig geld over? Dan kan dit geldplan u helpen bij het maken van uw keuze om te sparen, af te lossen of te beleggen.

<KADER>

Nieuw! Digitaal Sociaal Plein

De geldplannen van het Startpunt Geldzaken zijn te vinden op het Digitaal Sociaal Plein: digitaalsociaalpleinhbel.nl. Of kijk op het startpunt geldzaken: Hbel.startpuntgeldzaken.nl

Afbeelding