Afbeelding

Zaterdag 24 maart: Earth Hour

Het licht gaat uit! Doet u ook mee?

Op 24 maart is het 'Earth Hour'. Dan gaat overal ter wereld om 20.30 uur één uur het licht uit. Door dit te doen, geeft u samen met miljoenen anderen het signaal af dat u ook een leefbare aarde wilt doorgeven. Door mee te doen met Earth Hour laten we zien dat we de aarde belangrijk vinden. Hoe meer deelnemers, hoe krachtiger het signaal én de bewustwording dat we zuinig moeten zijn op onze aarde.

Huizen doet mee

De gemeente Huizen doet mee met Earth Hour. Die avond schakelt de gemeente de verlichting van de toren van de Oude Kerk uit.

Doe ook mee

Doet u ook het licht uit op 24 maart? Laat online met #earthhour zien dat u meedoet en meld u aan voor het Facebook-event.

Meer informatie

Meer informatie over Earth Hour vindt u op wnf.nl/earthhour

------------------------------------------------------------------------------------------------

'SchoonHuizen': Opruimactie in Huizer parken

Vierhonderd inwoners rapen op 23 maart 2018 zwerfafval in kader van Landelijke
Opschoondag

In Huizen doen op 23 maart 2018 bijna vierhonderd inwoners mee aan een opruimactie in de Huizer parken en rond winkelcentrum De Oostermeent. In het Bad Vilbelpark wordt het geraapte zwerfafval verzameld en gesorteerd. De opruimactie vindt plaats in het
kader van de Landelijke Opschoondag, een initiatief van Nederland Schoon.

Het thema van de Landelijke Opschoondag is 'Eén buurt, één missie'. Wethouder Gerrit Pas steunt het initiatief van harte: ,,We zijn allemaal verantwoordelijk voor het schoonhouden van onze woonomgeving. En wat is er leuker dan dat samen te doen?"

Deelnemers

Aan de opruimactie doen de volgende groepen mee: Buurtpreventievereniging (BPV) Holleblok, 2e Montessorischool, Dr. Maria Montessorischool, SG Huizermaat, Huizen Schoon, Hengelsportvereniging (HSV), Sportvisacademie en de gemeente Huizen.

De exacte locaties voor de opruimactie zijn terug te vinden op
supportervanschoon.nl/acties-in-de-buurt.