Afbeelding

Openbare bekendmakingen


Ingekomen aanvragen om vergunningen/meldingen

Aanvragen omgevingsvergunning

- Naarderstraat 268, plaatsen van een erfafscheiding, het realiseren van toegangspoorten en het aanleggen van in uitrit (ontvangen: 26-03-2018);
- Plaveenseweg 14a, bouwen van 2 vrijstaande woningen en 2 blokken van 2 onder 1 kap. (ontvangen: 2803-2018);
- Achterbaan 4, wijzigen van plattegronden, entree, goederenlift parkeerdek (ontvangen: 26-03-2018);
- Nolenslaan 1, kappen van een boom (ontvangen: 2703-2018);
- Want 34, kappen van een naaldboom in de voortuin (ontvangen: 2903-2018);
- Melkweg 2, kappen van een naaldboom in de voortuin (ontvangen: 2703-2018).

Op basis van bovenstaande kennisgeving kan geen zienswijze, bezwaar- of beroepschrift worden ingediend. Dat is wel mogelijk nadat op een aanvraag is beslist of een ontwerpbesluit ter inzage is gelegd. Deze (voorgenomen) besluiten worden bekendgemaakt onder de rubrieken 'AFWIJKINGEN VAN BESTEMMINGSPLAN', 'ONTWERPBESLUITEN' of 'VERLEENDE VERGUNNINGEN'.

Niet in behandeling genomen aanvragen
omgevingsvergunning

Aanvraag onvolledig/buiten-behandeling-gesteld

- Huizermaatweg 1, tijdelijk plaatsen van een reclameuiting op de openbare weg (ontvangen: 29-11-2017).

Verleende vergunningen/genomen besluiten

Omgevingsvergunningen (reguliere voorbereidingsprocedure)

Gerbrandylaan 3, plaatsen van een dakkapel op het voordakvlak van de woning (verzonden: 28-03-2018);
- Zeeweg 31, verbouwen van een gemeentelijk monument (verzonden: 2903-2018);
- Dahliastraat 2, wijzigen van vier raamkozijnen naar een raamkozijn (verzonden: 0304-2018);
- Taandersdwarsweg 23, bouwen van een aanbouw aan de woning en het slopen van de overkapping (verzonden: 0304-2018).

Collecten

Landelijke organisaties collecteren in de regel volgens een vast rooster. Dit collecterooster vindt u op de website van het Centraal Bureau Fondsenwerving (cbf.nl).

Bezwaar

De besluiten met bijbehorende stukken liggen vanaf de dag na deze publicatie ter inzage. Als u door een of meerdere van bovengenoemde besluiten rechtstreeks in uw belang bent getroffen, dan kunt u binnen zes weken na de verzenddatum van het besluit een gemotiveerd bezwaarschrift overeenkomstig de Algemene wet bestuursrecht indienen. Het bezwaarschrift dient te worden gericht aan Burgemeester en wethouders van Huizen, ter attentie van de bezwaarschriftencommissie, Postbus 5, 1270 AA Huizen.

Het bezwaarschrift bevat:
- ondertekening
- naam en adres van de indiener
- een dagtekening
- een omschrijving van het besluit waartegen bezwaren bestaan

Het indienen van een bezwaarschrift schorst niet de inwerkingtreding van een omgevingsvergunning. In geval van onverwijlde spoed kan - naast het indienen van een bezwaarschrift - een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening worden gedaan. De omgevingsvergunning treedt dan niet in werking voordat op dit verzoek is beslist. Een verzoek om voorlopige voorziening dient te worden gericht aan de voorzieningenrechter van de rechtbank. Adres: Voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland, afdeling Bestuursrecht Postbus 16005 3500 DA Utrecht.

Inzage stukken

De hiervoor genoemde ontwerpbesluiten, vergunningen, weigeringen e.d. kunt u inzien bij het Klantcontactpunt in de hal van het gemeentehuis. Aanvragen en meldingen zijn in te zien bij het omgevingsloket van 8.30 tot 12.30 uur. U vindt alle contactgegevens in het colofon op deze pagina en op huizen.nl.

Startpunt Geldzaken

Vindt u het lastig om aan het eind van de maand uit te komen? Heeft u financiële zorgen? Of heeft u geld over? Via het online 'Startpunt Geldzaken' kunt u stap voor stap uw geldzaken ordenen en uw eigen geldplan maken. In de geldplannen staan adviezen, tips en belangrijke actiepunten die passen bij uw situatie. Ook zijn er voorbeeldplannen van mensen in vergelijkbare situaties. Het is anoniem en gratis.

Geldplannen

U kunt het geldplan kiezen dat het beste bij uw situatie past. Er zijn geldplannen over verschillende thema's:

• Kom uit de geldzorgen

Heeft u financiële problemen? Dit geldplan helpt u om de ernst van uw financiële situatie te beoordelen. U krijgt belangrijke actiepunten die u kunnen helpen om uit de geldzorgen te komen.

Beter rondkomen

Vindt u het moeilijk om elke maand rond te komen? Dit geldplan geeft tips die passen bij uw situatie. Ook is er een voorbeeldplan. Dat plan laat zien hoe mensen in een vergelijkbare situatie weer grip kregen op hun geldzaken.

• Sparen, aflossen of beleggen

Heeft u regelmatig geld over? Dan kan dit geldplan u helpen bij het maken van uw keuze om te sparen, af te lossen of te beleggen.

Digitaal Sociaal Plein

De geldplannen van het Startpunt Geldzaken zijn te vinden op het Digitaal Sociaal Plein: digitaalsociaalpleinhbel.nl. Of kijk op het startpunt geldzaken: Hbel.startpuntgeldzaken.nl