Afbeelding
Knoppert, Anne

Club Fit

De leukste manier om
kennis te maken met
bewegen en gezond eten!

De cursus ClubFit Huizen is de leukste manier om kennis te maken met bewegen en gezond eten. Kinderen tussen de 4-12 jaar die iets te zwaar zijn kunnen meedoen aan deze cursus. Gedurende 16 weken krijgen de kinderen één keer sportles per week. De ouders krijgen in totaal 6 keer begeleiding op het gebied van voeding, bewegen en opvoeding. Alle kinderen met overgewicht kunnen zich aanmelden.

Hoe werkt het?

Na de aanmelding start het 20 weken durende programma. Het programma vindt plaats bij Rebelsport in kleine groepen.

Aanmelden en info

De cursus begint 17 mei 2018 en vindt plaats in Rebelsport in Huizen. Er zijn in totaal 4 cursusronden, ieder half jaar start een nieuwe ronde. De kosten voor de cursus zijn € 20. Inschrijven kan vanaf nu. Voor meer informatie of aanmelden: clubfit@fitprogramma.nl of bel Rebel Sport (035) 525 18 06

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Openbare bekendmakingen


Burgemeester en wethouders maken het volgende bekend

Besluit Hogere waarde Wet geluidhinder - Naarderstraat 66

Op 12 april 2018 heeft het college van B&W de hogere waarde Wet geluidhinder voor de Naarderstraat 66 definitief vastgesteld. Het besluit hoort bij het vastgestelde uitwerkingsplan voor de Naarderstraat 66 (vastgesteld op 2 juni 2017). Het besluit ligt vanaf 20 april 2018 gedurende 6 weken ter inzage voor beroep.

Inhoud besluit

In het eerder vastgestelde uitwerkingsplan Naarderstraat 66 wordt de bouw mogelijk gemaakt van een appartementengebouw met maximaal drie bouwlagen. In de toelichting bij dit uitwerkingsplan is opgenomen dat als gevolg van het wegverkeer op de Naarderstraat een hogere waarde voor geluid op de gevel van de toekomstige appartementen moet worden vastgesteld. Met het vastgestelde besluit hogere waarde Wet geluidhinder - Naarderstraat 66 wordt dit geregeld.

Inzien besluit

Het besluit ligt ter inzage bij het Klantcontactpunt (centrale receptie) in het gemeentehuis. Het Klantcontactpunt is geopend op ma, di, wo, do: 08.30-17.00 en vr: 08.30-16.00 uur. De informatie is vanaf 20 april 2018 ook te vinden via huizen.nl > Bouwprojecten > Naarderstraat 66.

Beroep instellen

De beroepstermijn loopt van 21 april 2018 tot en met 1 juni 2018. Beroep kan worden ingesteld door: belanghebbenden die eerder een ontvankelijke zienswijze hebben ingediend;

Lees verder in de volgende kolom