Vervolg openbare bekendmakingen

Belanghebbenden, maar alleen voor zover het de wijzigingen ten opzichte van het ontwerpbesluit betreft dat al ter inzage heeft gelegen (niet van toepassing omdat het besluit niet is gewijzigd); belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest binnen de daartoe gestelde termijn een ontvankelijke zienswijze in te dienen. Het besluit treedt in werking op 2 juni 2018. Het indienen van een beroepschrift schorst niet de werking van het besluit over de hogere waarde voor het geluid. In geval van onverwijlde spoed kunt u, naast het indienen van een beroepschrift, een verzoek om voorlopige voorziening indienen, dit schort de inwerkingtreding van het besluit wel op. Het besluit treedt in werking nadat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist. In alle gevallen geldt dat het beroepschrift en/of het verzoek om voorlopige voorziening binnen de beroepstermijn moet worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 AE Den Haag.

Aanvraag evenementenvergunning

De burgemeester maakt bekend dat de volgende aanvragen voor het houden van een evenement zijn ingediend:
- Koningsdag, locatie Voorbaan 42, Eetcafé Õ Donder
- Friethuiscup, Bestevaer 3, Friethuis 't Oude Dorp.

Inzage, reactie en informatie.

De aanvragen liggen ter inzage bij de afdeling Omgeving, team Vergunningen, Toezicht & Handhaving.

Belanghebbenden kunnen hun bezwaren op de aanvraag in de vorm van een zienswijze kenbaar maken. Dit kan schriftelijk tot en met 26 april 2018, graag onder vermelding van 'zienswijze evenementen-aanvraag', ingediend worden bij de afdeling Omgeving, team Vergunningen, Toezicht & Handhaving, Graaf Wichman 10, 1276 KB Huizen.
Voor meer informatie kunt u bellen met (035) 528 14 34.

Voornemen ambtshalve uitschrijving uit
Basisregistratie personen (BRP)

Als u gaat verhuizen naar een ander adres moet u dit doorgeven aan de gemeente waar u woont. Vaak gaat dit goed, maar soms vergeet iemand dit. De gemeente start in zo'n geval dan een adresonderzoek op. Hierin maken we de persoon erop attent dat hij/zij nog aangifte moet doen. Wanneer iemand hierop niet reageert, besluit het college van burgemeester en wethouders om deze persoon uit te schrijven. Dit betekent dat hij/zij daardoor formeel niet meer op het adres staat ingeschreven. De gevolgen hiervan zijn dat deze persoon bijvoorbeeld geen reisdocument of rijbewijs kan aanvragen en dat hij/zij geen gebruik kan maken van diverse overheidsvoorzieningen.

Artikel 3:41 lid 2 van de Algemene wet bestuursrecht geeft de gemeente de mogelijkheid om het voornemen tot 'ambtshalve uitschrijving uit de Basisregistratie Personen (BRP)' te publiceren als de bekendmaking niet kan geschieden door toezending aan belanghebbenden. Het betreft de volgende personen:

Naam                Geboortedatum        Adres
J.A.G. van Eijk        16-07-1957        Dr. A. Plesmanlaan 6
A. Skorek         26-12-1988        Nieuwe Bussummerweg 55

Staat uw naam hierboven of weet u waar bovenstaande personen verblijven? Neem dan contact op met de gemeente Huizen via 14035 of mail gemeente@huizen.nl. Indien wij binnen twee weken geen reactie hebben ontvangen, schrijven wij de bovenstaande personen uit.

Lees verder op de volgende pagina