Afbeelding
Knoppert, Anne

Openbare bekendmakingen

Burgemeester en wethouders maken het volgende bekend

Regionale afspraken stedelijke ontwikkelingen Gooi en Vechtstreek

Het college van burgemeester en wethouders van Huizen maakt bekend dat, ter uitvoering van het bepaalde in artikel 5a, 5b en 5c van de Provinciale ruimtelijke verordening (PRV) de 'Regionale Afspraken stedelijke ontwikkelingen Gooi en Vechtstreek' zijn vastgesteld.

De gemeente moet zorgen voor een duurzaam ruimtegebruik met oog voor de toekomstige ruimtebehoefte en ontwikkelingen in de omgeving. Dat is wettelijk bepaald. Die zorg stopt niet bij de gemeentegrens. De gemeente moet bij elke stedelijke ontwikkeling, bijvoorbeeld de bouw van meer dan 10 woningen, nagaan of er regionaal behoefte bestaat aan die ontwikkeling.

De provincie heeft bepaald dat gemeenten in een regio met elkaar moeten vastleggen hoe zij afstemmen over stedelijke ontwikkelingen. De vastgestelde afspraken voorzien daarin. De afspraken zien slechts op de wijze van afstemming. De gemeente besluit zelf over het al dan niet toestaan van stedelijke ontwikkelingen.

De regionale afspraken zijn in te zien op de website van de regio Gooi & Vechtstreek: https://www.regiogv.nl/gemeenteraden/publicaties.

Voornemen ambtshalve uitschrijving uit Basisregistratie personen (BRP)

Als u gaat verhuizen naar een ander adres dient u dit door te geven aan de gemeente waar u woont. Vaak gaat dit goed, maar soms vergeet iemand dit. Gelet op allerlei zaken die iemand tijdens de verhuizing moet regelen, is dit ook niet zo verwonderlijk. De gemeente start in zo'n geval dan een adresonderzoek op. Hierin maken we de persoon erop attent dat hij/zij nog aangifte moet doen. Wanneer iemand hierop niet reageert, besluit het college van burgemeester en wethouders om de bijhouding de persoonslijst van deze persoon op te schorten. Dit betekent dat hij/zij daardoor formeel niet meer op het adres staat ingeschreven. De gevolgen hiervan zijn dat deze persoon bijvoorbeeld geen reisdocument of rijbewijs kan aanvragen en dat hij/zij geen gebruik kan maken van diverse overheidsvoorzieningen.

Artikel 3:41 lid 2 van de Algemene wet bestuursrecht geeft de gemeente de mogelijkheid om het voornemen tot 'ambtshalve uitschrijving uit de Basisregistratie Personen (BRP)' te publiceren als de bekendmaking niet kan geschieden door toezending aan belanghebbenden. Het betreft de volgende personen:        

K. Kummersteiner                         28-08-2001                         Amstenrade 11

N. de Sá Kummersteiner                 03-11-1970                         Amstenrade 11

Staat uw naam hierboven of weet u waar bovenstaande personen verblijven, neem dan contact op met de gemeente Huizen via 14035 of mail gemeente@huizen.nl. Indien wij binnen twee weken geen reactie hebben ontvangen, schrijven wij de bovenstaande personen uit.

Lees verder op de volgende pagina.