Afbeelding

Werkzaamheden rotonde Driftweg

In de nacht van donderdag 3 op vrijdag 4 mei 2018 wordt onderhoud gepleegd aan de rotonde Driftweg-Karel Doormanlaan-Bestevaer. De deklaag wordt eraf gefreesd. Daarna wordt een nieuwe laag asfalt aangebracht. De werkzaamheden starten donderdag om 23.00 uur en zijn uiterlijk afgerond op vrijdag om 6.00 uur. De werkzaamheden worden 's nachts uitgevoerd om het verkeer zo min mogelijk te belemmeren.

Gemeentehuis gesloten


Het gemeentehuis en de werf zijn gesloten op:

• Donderdag 10 mei: Hemelvaartsdag
• Vrijdag 11 mei: Brugdag (een vrije dag tussen een bestaande feestdag en het weekend. Het gemeentehuis en de werf zijn dan gesloten.)

Ook informatienummer 14 035 en het Advies en Informatiepunt zijn op bovenstaande dagen niet bereikbaar. De overige dagen zijn wij u graag van dienst.

Openbare bekendmakingen


Burgemeesters en wethouders maken het volgende bekend:

Beschikking ambtshalve uitschrijving uit
Basisregistratie personen (BRP)

Uit onderzoek van de afdeling BBO, team Burgerzaken van de gemeente Huizen is gebleken dat de onderstaande personen niet meer wonen op het adres waar zij volgens de Wet BRP staan ingeschreven. Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Huizen maakt bekend dat op grond van artikel 2.21 en 2.22 Wet BRP besloten is de
personen uit te schrijven. Uitschrijving vindt plaats met als reden:
verblijfplaats onbekend of naar een specifiek land. Artikel 3:41 lid 2 van de Algemene wet bestuursrecht geeft de gemeente de mogelijkheid om het voornemen tot 'ambtshalve uitschrijving uit de Basisregistratie
Personen (BRP)' te publiceren als de bekendmaking niet kan geschieden door toezending aan belanghebbenden.

Lees verder in de volgende kolom