Vervolg openbare bekendmakingen

Het betreft de volgende personen:
Naam                Geboortedatum        Datum uitschrijving Verblijfplaats
J.A.G. van Eijk        16-07-1957        16-04-2018         onbekend
A. Skorek        26-12-1988        16-04-2018         onbekend

Bezwaarschrift

Binnen zes weken na publicatie kunt u (belanghebbende) op grond van artikel 7.1 van de Algemene Wet bestuursrecht, een bezwaarschrift tegen dit besluit indienen bij het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Huizen, Postbus 5, 1270 AA Huizen.

Voorlopige voorziening

Op grond van artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht kunt u de voorzieningenrechter van de rechtbank (sector bestuursrecht) verzoeken een voorlopige voorziening te treffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Voorwaarde is wel dat u ook bezwaar heeft gemaakt.Dit verzoek kunt u indienen bij Rechtbank Midden-Nederland, Afdeling bestuursrecht (onder vermelding van bodemzaken of voorlopige voorzieningen) Postbus 16005, 3500 DA Utrecht.

Bekendmaking verordeningen in het
Gemeenteblad Huizen

Alle verordeningen en regels worden voortaan bekendgemaakt via het Gemeenteblad Huizen. U vindt het Gemeenteblad Huizen op
huizen.nl/bestuur/Gemeenteblad.

Verkeersbesluiten
- 4 mei herdenking 17.00 t/m 21.00
- "Triathlon Huizen" zondag 10 juni 2018.

Vanwege de jaarlijkse 4 mei herdenking en de Triathlon Huizen op 10 mei in de gemeente maken wij overeenkomstig het bepaalde in artikel 26 van het Besluit administratieve bepalingen inzake het wegverkeer bekend, dat de verkeersbesluiten en de wegafsluitingen voor iedereen ter inzage ligt bij het Klant contact punt, (centrale receptie) van het gemeentehuis.

Afsluitingen

De afsluitingen worden gerealiseerd door het plaatsen van de borden G07 van Bijlage 1 van het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens (1990) en afzettingen tijdens het evenement, gedurende de voorbereiding, de activiteiten en de afwikkeling.

Bezwaar

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan iedereen wiens belang rechtstreeks bij het besluit is betrokken, hiertegen een met redenen omkleed bezwaarschrift indienen. Hoe dit moet leest u bij het kopje 'bezwaar'.

Wegsleepregeling tijdens de "Triathlon Huizen"

Auto's die tijdens de Thriatlon in het gebied staan kunnen worden weggesleept op grond van de wegsleepverordening. De wegsleepverordening wordt uitgevoerd als 'laatste redmiddel'.

Is uw auto weggesleept?

De politie is op de hoogte van alle voertuigen die weggesleept zijn. Treft u uw auto niet aan op de plaats waar u deze geparkeerd had? Neem dan contact op met de politie. In het geval dat uw auto weggesleept is, kunt u deze weer ophalen bij Bergnet Autoberging BV, Stichtseweg 2 te Blaricum. U moet natuurlijk wel kunnen aantonen dat u eigenaar, houder of gemachtigde van het voertuig bent. U tekent daarvoor het 'Afhaalformulier voor weggesleepte Voertuigen' en ontvangt later thuis een besluit van het college. Hierin staan de wegsleepkosten vermeld en via de bijgevoegde acceptgiro kunt u de betaling voldoen.