Afbeelding

Vervolg openbare bekendmakingen

Ingekomen aanvragen om vergunningen/meldingen

Aanvragen omgevingsvergunning

- Monnickskamp 7, plaatsen van 2 tijdelijke schoollokalen (ontvangen: 23-04-2018);
- Crailoseweg 29, verwijderen van een conifeer in de achtertuin (ontvangen: 25-04-2018);
- De Regentesse 96, afwijken van het bestemmingsplan (ontvangen: 24-04-2018);
- Keucheniusstraat 29, wijzigen van de constructie van een reeds verleende vergunning (ontvangen: 25-04-2018);
- De Regentesse 96, afwijken van het bestemmingsplan t.b.v. een dagbesteding en arbeidstraining (ontvangen: 26-04-2018);
- Loefzij 7, kappen van een boom in de achtertuin (ontvangen: 25-04-2018);
- Crailoseweg 18, plaatsen van een inrijpoort (ontvangen: 29-04-2018);
- Eland 24, kappen van een Douglasspar en Kastanje (ontvangen: 27-04-2018);
- Drafnalaantje 3, realiseren van een woonhuis (ontvangen: 26-04-2018).

Op basis van bovenstaande kennisgeving kan geen zienswijze, bezwaar- of beroepschrift worden ingediend. Dat is wel mogelijk nadat op een aanvraag is beslist of een ontwerpbesluit ter inzage is gelegd. Deze (voorgenomen) besluiten worden bekendgemaakt onder de rubrieken 'AFWIJKINGEN VAN BESTEMMINGSPLAN', 'ONTWERPBESLUITEN' of 'VERLEENDE VERGUNNINGEN'.

Niet in behandeling genomen aanvragen
omgevingsvergunning

Aanvragen ingetrokken

- Van der Duyn van Maasdamlaan 32, realiseren van een toegangspoort (ontvangen: 16-01-2018).

Verlenging van de beslistermijn

In het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) is besloten voor de volgende aanvragen de beslistermijn met zes weken te verlengen:
- Kotter 43, plaatsen van een dakkapel op het voordakvlak van de woning (ontvangen: 09-03-2018).

Afwijkingen van bestemmingsplan
(Reguliere voorbereidingsprocedure)

Buitenplanse afwijkingen van het bestemmingsplan (kleine afwijking)

Wij willen met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a.2 van de Wabo afwijken van het bestemmingsplan voor de volgende aanvragen om omgevingsvergunning:
- Van der Duyn van Maasdamlaan 32, bouwen van een poort achter de woning (ontvangen 16-3-2018).

De aanvraag ligt vanaf de dag na datum van deze publicatie gedurende twee weken ter inzage. Voordat op de aanvraag wordt beslist, kunt u tijdens de termijn van tervisielegging schriftelijk een zienswijze kenbaar maken bij burgemeester en wethouders. Wilt u een mondelinge zienswijze naar voren brengen? Maak dan een afspraak met de behandelend medewerker, tel. (035) 528 15 03.

Verleende vergunningen/genomen besluiten

Omgevingsvergunningen (reguliere voorbereidingsprocedure)

- Drossaardlaan 15, doorbreken van een draagmuur tussen de woonkeuken en eetkamer (verzonden: 2504-2018);
- Berkenlaantje 15, kappen van twee Douglas sparren (verzonden: 2604-2018);
- Socrateshof 19, realiseren van een dakopbouw (verzonden: 3004-2018);
- Naarderstraat 268, plaatsen van een erfafscheiding, het realiseren van toegangspoorten en het aanleggen van in en uitrit (verzonden: 30-04-2018).

Omgevingsvergunningen (uitgebreide voorbereidingsprocedure)

- Salland 2, aanpassen van een reeds verleende gebruiksvergunning brandveiligheid.

De omgevingsvergunningen met bijbehorende stukken liggen vanaf de dag na datum van deze publicatie ter inzage. De beroepstermijn vangt aan met ingang van de dag na die waarop de vergunning ter inzage is gelegd en duurt zes weken. Binnen deze termijn kan beroep worden ingesteld door:
- belanghebbenden die een zienswijze hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit;
- adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen over het ontwerpbesluit;
- belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze te hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit en
- belanghebbenden die willen opkomen tegen de wijzigingen die bij het nemen van het besluit ten opzichte van het ontwerpbesluit zijn aangebracht.

De omgevingsvergunning treedt in werking na de dag waarop de beroepstermijn afloopt. Het indienen van een beroepschrift schorst niet de inwerkingtreding van de vergunning. In geval van onverwijlde spoed kan - naast het indienen van een beroepschrift - een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening worden gedaan. De omgevingsvergunning treedt dan niet in werking voordat op dit verzoek is beslist. Zowel het beroepschrift als het verzoek om voorlopige voorziening moeten binnen de beroepstermijn worden ingediend bij de rechtbank. Adres: Rechtbank Midden-Nederland, afdeling Bestuursrecht Postbus 16005 3500 DA Utrecht.

Collecten

Landelijke organisaties collecteren in de regel volgens een vast rooster. Dit collecterooster vindt u op de website van het Centraal Bureau Fondsenwerving (cbf.nl).

Bezwaar

De besluiten met bijbehorende stukken liggen vanaf de dag na deze publicatie ter inzage. Als u door een of meerdere van bovengenoemde besluiten rechtstreeks in uw belang bent getroffen, dan kunt u binnen zes weken na de verzenddatum van het besluit een gemotiveerd bezwaarschrift overeenkomstig de Algemene wet bestuursrecht indienen. Het bezwaarschrift dient te worden gericht aan Burgemeester en wethouders van Huizen, ter attentie van de bezwaarschriftencommissie, Postbus 5, 1270 AA Huizen.

Het bezwaarschrift bevat:
- ondertekening
- naam en adres van de indiener
- een dagtekening
- een omschrijving van het besluit waartegen bezwaren bestaan

Het indienen van een bezwaarschrift schorst niet de inwerkingtreding van een omgevingsvergunning. In geval van onverwijlde spoed kan - naast het indienen van een bezwaarschrift - een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening worden gedaan. De omgevingsvergunning treedt dan niet in werking voordat op dit verzoek is beslist. Een verzoek om voorlopige voorziening dient te worden gericht aan de voorzieningenrechter van de rechtbank. Adres: Voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland, afdeling Bestuursrecht Postbus 16005 3500 DA Utrecht.

Inzage stukken

De hiervoor genoemde ontwerpbesluiten, vergunningen, weigeringen e.d. kunt u inzien bij het Klantcontactpunt in de hal van het gemeentehuis. Aanvragen en meldingen zijn in te zien bij het omgevingsloket van 8.30 tot 12.30 uur. U vindt alle contactgegevens in het colofon op deze pagina en op huizen.nl.