Maak kennis met Dunstan Babytaal


Krijg je bijna een baby of heb je net een baby gekregen? Maak dan kennis met Dunstan Babytaal. Speciaal voor (aanstaande) ouders biedt Jeugd en Gezin Gooi en Vechtstreek de workshop Dunstan Babytaal op zaterdag 2 juni.

De workshop Dunstan Babytaal duurt 1,5 uur en helpt je om de verschillende huiltjes van je kind te leren kennen. Vaders en moeders kunnen de workshop volgen. Neem gerust je baby mee, er is een voedingsruimte beschikbaar.

Praktische informatie

Kosten: €10,- per ouder(paar)
Wanneer: zaterdag 2 juni van 10.00 tot 11.30 uur
Waar: Blaricum (Tydemanplein 5)
Aanmelden kan door een mail te sturen naar cursussen@jggv.nl of te bellen naar (035) 692 63 50. Kijk voor meer informatie op jggv.nl.

Openbare bekendmakingen

Burgemeester en wethouders maken het volgende bekend:

Standplaatsen 'niet op de markt' in de
gemeente Huizen

Wij zijn op zoek naar nieuwe standplaatshouders. In Huizen zijn er vaste standplaatsen waar u met een verkoopwagen en/of kraam e.d. goederen mag verkopen. De vaste standplaatsen/branches zijn opgenomen op de opstellingstekeningen van het Standplaatsbeleid 2017. Deze beschikbare dagen en locaties zijn te raadplegen via huizen.nl/standplaats.

De volgende locaties voor het innemen van een vaste standplaats hanteren een branche:

- Parkeerplaats IJsselmeerstraat (Branche: snackproducten, anders dan vis en visproducten);
- IJsselmeerstraat t.o. nummer 311/313 (Branche: vis en visproducten);
- Carpoolplaats Crailo (Branche: koffie en aanverwante artikelen);
- Begraafplaats Naarderstraat (Branche: bloemen en planten).

Voor het innemen van een vaste standplaats 'niet op de markt' op het particuliere terrein van Tuincentrum Rebel heeft u toestemming nodig van de eigenaar voor het in gebruik nemen van de grond.

Seizoensgebonden Oliebollenkraam

Voor de winkelcentra (o.a. winkelcentrum Oostermeent) is een vaste standplaats 'niet op de markt' beschikbaar voor de maanden november en december voor het verkopen van oliebollen en aanverwante artikelen.

Inschrijven

U dient gebruik te maken van het inschrijfformulier loting standplaats 'niet op de markt'. Er geldt een inschrijfperiode van vier weken. De inschrijfperiode gaat in één dag na de publicatie op 18 mei 2018.

Loting

Toewijzing van een vaste standplaats 'niet op de markt' vindt, indien nodig, middels een loting plaats. Huidige standplaatshouders hebben voorrang op nieuwe standplaatshouders. De loting is openbaar.
Belanghebbenden worden persoonlijk uitgenodigd om bij de loting in het gemeentehuis aanwezig te zijn. De uitslag van de loting wordt vastgelegd in een proces-verbaal.

Informatie

Via huizen.nl/standplaats kunt u alle informatie, inclusief het inschrijfformulier, over de vaste standplaatsen 'niet op de markt' raadplegen.