Openbare bekendmakingen

Burgemeester en wethouders maken het volgende bekend

Aankondiging inwerkingtreding terrassen-regeling gemeente Huizen zomer 2018

Op 1 juni 2018 treedt de "Beleidsregel verruiming terrastijd bij 28 graden of hoger" voor het zomerseizoen 2018 in werking. Deze regel houdt in dat wanneer de KNMI-weersverwachting op vrijdag e/o zaterdag 28 graden Celsius of hoger is, terrassen op vrijdagavond e/o zaterdagavond één uur langer geopend mogen zijn, en wel tot 01.00 uur 's nachts. Deze regeling duurt tot en met 31 augustus 2018. Horecaondernemers mogen hier alleen gebruik van maken als zij deelnemen aan het Horecaconvenant Huizen. Op vrijdagmiddag zal, indien de regel van toepassing is, een nieuwsbericht op de website van de gemeente worden geplaatst. Dit gebeurt uiterlijk om 15.00 uur 's middags. Horecabedrijven die gebruik kunnen maken van deze regeling zijn o.a.Het Wapen van Huizen, Eethuys Õ Donder, horeca Graaf Wichman/Plein 2000, horeca Nautisch Kwartier en Café Parrewijn Oostermeent.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Virginius Smith, telefoonnummer (035) 52 81 434 of Myrthe de Ranitz, telefoonnummer (035) 528 14 41.

Jaarstukken 2017

De jaarstukken 2017, inhoudende het jaarverslag en de jaarrekening met bijlagen over 2017, alsmede het erbij behorende controlerapport, zijn aan de gemeenteraad ter vaststelling overgelegd. De genoemde jaarstukken liggen tot en met de dag van de behandeling in de
gemeenteraad (12 juli 2018) voor iedereen ter inzage in de hal van het gemeentehuis, Graaf Wichman 10 te Huizen. Daarnaast zijn de jaarstukken 2017 ook beschikbaar op huizen.nl (tabblad 'Bestuur').

Beschikking ambtshalve uitschrijving uit
Basisregistratie personen (BRP)

Uit onderzoek van de afdeling BBO, team Burgerzaken van de gemeente Huizen is gebleken dat de onderstaande personen niet meer wonen op het adres waar zij volgens de Wet BRP staan ingeschreven. Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Huizen maakt bekend dat op grond van artikel 2.21 en 2.22 Wet BRP besloten is deze personen uit te schrijven. Uitschrijving vindt plaats met als reden: verblijfplaats onbekend of naar een specifiek land. Artikel 3:41 lid 2 van de Algemene wet bestuursrecht geeft de gemeente de mogelijkheid om het voornemen tot 'ambtshalve uitschrijving uit de Basisregistratie Personen (BRP)' te publiceren als de bekendmaking niet kan geschieden door toezending aan belanghebbenden. Het betreft de volgende personen:

Naam         Geboortedatum         Datum uitschrijving Verblijfplaats
L. van Dalen 04-07-1965         09-04-2018         onbekend        

Bezwaarschrift

Binnen zes weken na publicatie kunt u (belanghebbende) op grond van artikel 7.1 van de Algemene Wet bestuursrecht, een bezwaarschrift tegen dit besluit indienen bij het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Huizen, Postbus 5, 1270 AA Huizen.

Lees verder op de volgende pagina