Openbare bekendmakingen

Burgemeester en wethouders maken het volgende bekend

Verkeersbesluiten

Reserveren parkeerplaats voor opladen van elektrische voertuigen aan Lage Laarderweg nabij Rembrandtlaan

Wij maken overeenkomstig de artikelen 15 en 18 van de Wegenverkeerswet bekend vanaf 23 augustus het verkeersbesluit tot het reserveren van een tweede parkeerplaats voor het opladen van elektrische voertuigen in de gemeente Huizen ter inzage ligt voor een periode van 6 weken. Het besluit betreft het oplaadpunt aan de Lage Laarderweg nabij de Rembrandtlaan (tekening nummer 1829C08).

Reserveren tweede oplaadpunt elektrische voertuigen aan de ventweg Gooilandweg nabij de Melkweg

Wij maken overeenkomstig de artikelen 15 en 18 van de Wegenverkeerswet bekend dat vanaf 23 augustus het verkeersbesluit tot het reserveren van een tweede parkeerplaats voor het opladen van elektrische voertuigen in de gemeente Huizen ter inzage ligt voor een periode van 6 weken. Het besluit betreft het oplaadpunt aan de ventweg Gooilandweg nabij de Melkweg (tekening nummer 1829C09).

Inhoud besluiten

B&W van de gemeente Huizen namen op 16 augustus 2018 de verkeersbesluiten om bovenstaande parkeerplaatsen bestemd voor elektrische voertuigen aan te wijzen.

Inzien van een van de twee bovenstaande verkeersbesluiten

U kunt de verkeersbesluiten inclusief bijlagen inzien bij het klantcontactpunt (receptie) in het gemeentehuis. Heeft u vragen over een van de twee verkeersbesluiten? Neemt u dan contact op met de heer J. Luizink van de afdeling Openbare Werken, telefoon (035) 528 15 30.

Bezwaar- of beroepsclausule

Als u het niet eens bent met een van bovenstaande besluiten, dan kunt u een bezwaarschrift sturen aan het college van burgemeester en wethouders. Het adres is: Postbus 5, 1270 AA Huizen. Dient u het bezwaarschrift in binnen zes weken na de dag waarop deze brief aan u is gezonden. Zorgt u ervoor dat het bezwaarschrift ten minste de volgende gegevens bevat: uw naam, adres, handtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaarschrift is gericht (u kunt bijvoorbeeld de datum en het kenmerk van de brief vermelden of een kopie van deze brief meesturen) en de reden(den) waarom u bezwaar maakt. Als u een bezwaarschrift indient, kunt u ook een verzoek indienen tot het treffen van een voorlopige voorziening. Dat doet u bij de voorzieningenrechter van de rechtbank. Het adres is: Postbus 16005, 3500 DA Utrecht.

Ingekomen aanvragen om vergunning/
meldingen

Aanvragen omgevingsvergunning

- Zegge 2, bouwen van een erfafscheiding op het voor en zijerf
(ontvangen: 11-08-2018);
- Nieuwe Bussummerweg 246, kappen van 3 Beuken
(ontvangen: 16-08-2018);
- Museumlaan 7, kappen van een Amerikaanse kers
(ontvangen: 15-08-2018);

Sloopmeldingen (par. 1.7 Bouwbesluit 2012)

- Achterbaan 4, slopen van het lifthuis en gevelkozijnen van het parkeerdek (ontvangen: 27-07-2018);
- Kattestaart 12, verwijderen van asbesthoudende materialen uit de woning (ontvangen: 15-08-2018);

Op basis van bovenstaande kennisgeving kan geen zienswijze, bezwaar- of beroepschrift worden ingediend. Dat is wel mogelijk nadat op een aanvraag is beslist of een ontwerpbesluit ter inzage is gelegd. Deze (voorgenomen) besluiten worden bekendgemaakt onder de rubrieken 'AFWIJKINGEN VAN BESTEMMINGSPLAN', 'ONTWERPBESLUITEN' of 'VERLEENDE VERGUNNINGEN'.