Openbare bekendmak ingen


Burgemeester en wethouders maken het volgende bekend


Bekendmaking verordeningen in het Gemeenteblad Huizen

Alle verordeningen en regels worden voortaan bekendgemaakt via het Gemeenteblad Huizen. U vindt het Gemeenteblad Huizen op www.huizen.nl/bestuur/Gemeenteblad.

Verkeersbesluit Lidl Wolfskamerloop

Wij maken bekend dat de volgende afsluitingen plaats vinden gedurende het evenement "Lidl Wolfskamerloop" op zondag 28 oktober 2018:
- Bestevaer: noord/westelijk fietspad tussen het parkeer terrein sv Zuidvogels en de Driftweg;
- Driftweg: tussen de Bestevaer en de Oud Huizerweg;
- Parkeerterrein IJsselmeerstraat: tussen sv Huizen en de Silverdome.

In verband met dit evenement in de gemeente maken wij overeenkomstig het bepaalde in artikel 26 van het Besluit administratieve bepalingen inzake het wegverkeer bekend dat het verkeersbesluit voor iedereen ter inzage ligt bij het Klantencontactpunt van het gemeentehuis. De afsluitingen gelden van 's morgens 06.30 uur tot 's middags 16.30 uur en worden gerealiseerd door het plaatsen van de borden C1 van Bijlage I van het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens (1990) alsmede afzettingen gedurende de voorbereiding, de activiteiten en de afwikkeling.

Bezwaar maken

Op grond van de Algemene Wet Bestuursrecht kan iedereen wiens belang rechtstreeks bij het besluit is betrokken, hiertegen een bezwaarschrift indienen. U stuurt uw bezwaarschrift aan: het college van burgemeester en wethouders, postbus 5, 1270 AA Huizen. Zorgt u ervoor dat u uw bezwaarschrift indient binnen zes weken na de dag waarop dit besluit is gepubliceerd. Het bezwaarschrift dient te zijn ondertekend en bevat: naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de gronden van het bezwaar.
Het indienen van een bezwaarschrift heeft geen schorsende werking. Dat wil zeggen dat het besluit blijft gelden in de tijd dat uw bezwaarschrift in behandeling is. Bij de voorzieningsrechter van de Rechtbank Midden-Nederland, afdeling bestuursrecht, postbus 16005, 3500 DA Utrecht, kan een verzoek om een voorlopige voorziening (waaronder schorsing) worden ingediend. Het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening kan alleen als u binnen de termijn van zes weken een bezwaarschrift heeft ingediend. Houdt u er rekening mee dat u voor het aanvragen van een voorlopige voorziening griffierecht verschuldigd bent.

Wegsleepregeling tijdens de Lidl Wolfskamerloop

Gebieden waarvoor de wegsleepregeling zal gelden:
- De Bestevaer tussen de IJsselmeerstraat en de Driftweg;
- Driftweg tussen de Bestevaer en de Oud Huizerweg.

Auto's die in de autovrije zone in het gebied van het recreatiepark "Wolfskamer" staan, kunnen worden weggesleept op grond van de wegsleepverordening. Bezoekers worden verzocht hun auto te parkeren op de parkeerterreinen gelegen aan de IJsselmeerstraat. De wegsleepregeling wordt uitgevoerd als 'laatste redmiddel'. Als het vanuit veiligheidsaspecten of algemeen belang noodzakelijk is om wegen of weggedeelten vrij te houden, wordt tot wegslepen overgegaan.