Openbare bekendma...

Burgemeester en wethouders maken het volgende bekend

Verkeersbesluit opladen voertuig

Wij maken overeenkomstig de artikelen 15 en 18 van de Wegenverkeerswet bekend vanaf 13 september het verkeersbesluit tot het reserveren van een tweede parkeerplaats voor het opladen van elektrische voertuigen in de gemeente Huizen ter inzage ligt voor een periode van 6 weken. Het besluit betreft het oplaadpunt aan de Kielzog nabij de Loefzij (tekening nummer 1829C07). Dit besluit is genomen op 10 september 2018.

Inzien van het besluit

U kunt het verkeersbesluit inclusief bijlagen inzien bij het Klantcontactpunt in het gemeentehuis. Heeft u vragen over het verkeersbesluit? Neemt u dan contact op met de heer J. Luizink van de afdeling Openbare Werken, via tel.
(035) 528 15 30.

Bezwaar- of beroepsclausule

Als u het niet eens bent met dit besluit, dan kunt u een bezwaarschrift sturen aan het college van burgemeester en wethouders. Het adres is: Postbus 5, 1270 AA Huizen. Dient u het bezwaarschrift in binnen zes weken na de dag waarop deze brief aan u is gezonden. Een bezwaarschrift bevat de volgende gegevens: uw naam, adres, handtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaarschrift is gericht (zoals de datum en het kenmerk van de brief of een kopie van de brief meesturen) en de reden(den) waarom u bezwaar maakt. Als u een bezwaarschrift indient, kunt u ook een verzoek indienen tot het treffen van een voorlopige voorziening. Dat doet u bij de voorzieningenrechter van de rechtbank. Het adres is:
Postbus 16005, 3500 DA Utrecht.

Beschikking ambtshalve uitschrijving uit Basisregistratie personen (BRP)

Uit onderzoek van Burgerzaken van de gemeente Huizen is gebleken dat de onderstaande persoon niet meer woont op het adres waar hij/zij volgens de Wet BRP staat ingeschreven. Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Huizen maakt bekend dat op grond van artikel 2.21 en 2.22 Wet BRP besloten is de bijhouding van deze persoonslijst op te schorten. Uitschrijving vindt plaats met als reden: verblijfplaats onbekend of naar een specifiek land. Artikel 3:41 lid 2 van de Algemene wet bestuursrecht geeft de gemeente de mogelijkheid om het voornemen tot 'ambtshalve uitschrijving uit de Basisregistratie Personen (BRP)' te publiceren als de bekendmaking niet kan geschieden door toezending aan belanghebbenden. Het betreft de volgende persoon:

Naam        Geboren        Uitschrijving        Verblijfplaats
N. Azou        16-06-1993        16-08-2018        onbekend

Bezwaarschrift

Binnen zes weken na publicatie kunt u (belanghebbende) op grond van artikel 7.1 van de Algemene Wet bestuursrecht, een bezwaarschrift tegen dit besluit indienen bij het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Huizen, Postbus 5, 1270 AA Huizen.

Voorlopige voorziening

Op grond van artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht kunt u de voorzieningenrechter van de rechtbank (sector bestuursrecht) verzoeken een voorlopige voorziening te treffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Voorwaarde is wel dat u ook bezwaar heeft gemaakt. Dit verzoek kunt u indienen bij Rechtbank Midden-Nederland, Afdeling bestuursrecht (onder vermelding van bodemzaken of voorlopige voorzieningen) Postbus 16005, 3500 DA Utrecht.