Agenda

Commissie voor de bezwaarschriften
20 september 2018 vanaf 19:30 uur in het gemeentehuis. De agenda staat op huizen.nl. (Zoekterm: agenda)

Gemeenteraad
27 september - raadsvergadering

Raadsvergaderingen zijn openbaar en worden gehouden in het gemeentehuis. Raadsvergaderingen beginnen om 19.30 uur. Meer informatie vindt u op
gemeenteraadhuizen.nl.

Huizen bereikbaar

- Keucheniushof: bouwrijp maken. T/m 21 september 2018
- Floridastroom: herstraten openbare ruimte. Heden t/m 21 september
- Zenderwijk: vernieuwen riolering en openbare ruimte. T/m 26 oktober 2018
- Naarderstraat, parkeerterrein Naarderstraat en Prins Bernhardplein: vernieuwen riolering en openbare ruimte. T/m 9 november 2018
- Diverse locaties: vernieuwen asfalt. T/m 28 september 2018 en 5 november t/m 16 november 2018
- Crailoseweg: vernieuwen inrichting en asfalt. 1 oktober t/m 30 november 2018

Kijk voor meer informatie over de wegwerkzaamheden op huizen.nl/huizenbereikbaar

Vacatures

- Beleidsmedewerker ruimtelijke ordening en
stedenbouw

Kijk voor meer informatie op www.huizen.nl/vacatures. Op de website werkenvoorgooivechteem.nl staan alle vacatures van gemeenten in de Gooi en Vechtstreek.


Foto-expositie #ZIE
geopend

Wethouder Maarten Hoelscher opende afgelopen maandag de reizende expositie #ZIE op Plein 2000 in Huizen. De expositie is onderdeel van een campagne tegen huiselijk geweld. Met levensgrote foto´s van slachtoffers én daders wordt aandacht gevraagd voor huiselijk geweld, kindermishandeling en ouderenmishandeling. De foto´s zijn gemaakt door fotografe Judith Keessen, in het verleden zelf ook slachtoffer van huiselijk geweld. Medewerkers van Veilig Thuis gingen in gesprek met de langslopende inwoners. Geweld stopt niet vanzelf! Belangrijk is daarom dat mensen signalen van huiselijk geweld leren herkennen en melding doen bij Veilig Thuis (0800-2000) wanneer zij deze signalen oppikken.

Gezondheidsverklaring rijbewijs vernieuwd

Bent u gezond genoeg om een rijbewijs te halen of uw rijbewijs te verlengen? Dit beoordeelt het CBR met de gezondheidsverklaring. Vanaf 1 oktober aanstaande vervangt het CBR het formulier voor een nieuwe versie. De vernieuwde vragenlijsten zijn eenvoudiger, duidelijker en beter toegespitst op wat het CBR mag en moet weten om te bepalen of iemand geschikt is om te rijden.
Lees verder in de volgende kolom...