Vervolg artikel gezondheidsverklaring...

Bent u 75+?

De gemeente Huizen heeft geen 'oude' gezondheidsverklaringen meer voor mensen van 75 en ouder. Deze zijn weer beschikbaar vanaf 1 oktober als het CBR de vernieuwde verklaringen levert. Dus bent u 75 jaar en ouder en heeft u een gezondheidsverklaring nodig? Vraag de verklaring dan aan bij het CBR via: www.cbr.nl/gezondheidsverklaring. U kunt dit digitaal doen of de papieren versie aanvragen. Het CBR adviseert zelf de digitale weg te bewandelen.

Openbare bekendmakingen


Burgemeester en wethouders maken het volgende bekend


Marktstandplaats gemeente Huizen

Voor de zaterdagmarkt zijn wij op zoek naar een nieuwe marktkoopman/vrouw. In Huizen is momenteel een vrije vaste marktstandplaats (nr. 22) voor de branche (biologische) geringe drinkwaren (koffie, thee, overige koude/warme dranken) waar u met een (verkoop)wagen of kraam goederen mag verkopen. De standplaats is opgenomen op de inrichtingstekening zaterdagmarkt en te vinden op de gemeentelijke website.

Inschrijven
U dient gebruik te maken van het inschrijfformulier loting standplaats markt. Er geldt een inschrijfperiode van twee weken. De inschrijfperiode start op 21 september 2018.

Loting
Bij meerdere inschrijvingen voor deze branche zal loting plaatsvinden. De loting is openbaar. Belanghebbenden worden persoonlijk uitgenodigd om bij de loting in het gemeentehuis aanwezig te zijn. De uitslag van de loting wordt vastgelegd in een proces-verbaal.

Informatie
Op onderstaande link kunt u alle informatie, inclusief het inschrijfformulier, over de markt raadplegen. https://www.huizen.nl/markt

Ingekomen aanvragen om vergunning/meldingen

Aanvragen omgevingsvergunning

- Melkweg 11, kappen van een gleditsia op het zijerf
(ontvangen: 11-09-2018);
- Talmastraat 17, plaatsen van een draagconstructie
(ontvangen: 11-09-2018).

Aanvraag evenementenvergunning

De Burgemeester maakt bekend dat de volgende aanvraag voor het houden van een evenement is ingediend:
- Wijnwandelroute 2018, Voorbaan 42, Eethuys O'Donder.

Inzage, reactie en informatie

De aanvraag ligt ter inzage bij de afdeling Omgeving, team Vergunningen, Toezicht & Handhaving. Belanghebbenden kunnen hun bezwaren op de aanvraag in de vorm van een reactie kenbaar maken. Dit kan schriftelijk tot en met 5 oktober 2018, graag onder vermelding van 'zienswijze evenementen-aanvraag', ingediend worden bij de afdeling Omgeving, team Vergunningen, Toezicht & Handhaving, Graaf Wichman 10, 1276 KB Huizen. Telefonische informatie over voorgenoemde aanvragen kunt u verkrijgen via telefoonnummer (035) 528 14 34.