Afbeelding

Agenda


Commissie voor de bezwaarschriften

4 oktober 2018 vanaf 19:30 uur in het gemeentehuis. De agenda staat op huizen.nl. (Zoekterm: agenda)

Gemeenteraad

27 september - raadsvergadering

Raadsvergaderingen zijn openbaar en worden gehouden in het gemeentehuis. Raadsvergaderingen beginnen om 19.30 uur. Meer informatie: gemeenteraadhuizen.nl.

Huizen bereikbaar


- Zenderwijk: vernieuwen riolering en openbare ruimte. T/m 26 oktober 2018
- Naarderstraat, parkeerterrein Naarderstraat en Prins Bernhardplein: vernieuwen riolering en openbare ruimte. T/m 9 november 2018
- Diverse locaties: vernieuwen asfalt. T/m 28 september 2018 en 5 november t/m 16 november 2018
- Crailoseweg: vernieuwen inrichting en asfalt. 1 oktober 2018 t/m 30 november 2018
- Regentesse: aanleg fietsenstalling. 1 oktober t/m 19 oktober

Kijk voor meer informatie over de wegwerkzaamheden op huizen.nl/huizenbereikbaar.


Afsluiting Crailoseweg

De Crailoseweg in Huizen wordt van 15 oktober tot en met 9 november afgesloten wegens werkzaamheden. De afsluiting geldt voor het deel tussen de bebouwde komgrens en de rotonde Aalberselaan/Botterwijnseweg.

De inrichting van de komgrens wordt gewijzigd om de snelheid van het verkeer, dat de bebouwde kom binnenrijdt, te remmen en de veiligheid te vergroten. Zo wordt het middeneiland bij de overgang naar de bebouwde kom vergroot en wordt de aanliggende toegangsweg naar (het parkeerterrein van) de Kuil verplaatst. De inrichting van het parkeerterrein de Kuil en de IJzeren Veldweg wordt vernieuwd, evenals het asfalt tussen de komgrens en de rotonde Aalberselaan/Botterwijnseweg. De parallelweg blijft tijdens de werkzaamheden bereikbaar via de Ericaweg.

Vacatures


Beleidsmedewerker ruimtelijke ordening en stedenbouw

Kijk voor meer informatie op www.huizen.nl/vacatures. Op de website werkenvoorgooivechteem.nl staan alle vacatures van gemeenten in de Gooi en Vechtstreek.