Afbeelding

Chill Aut!

Voor jongeren met autisme

Jongeren met autisme hebben aangegeven dat zij het leuk vinden om met leeftijdsgenoten om te gaan, maar het soms lastig vinden om dat in te vullen. De gemeente, Jeugd en Gezin en jongerenwerk hebben daarom Chill Aut! opgezet.

Chill Aut! is er voor Huizer jongeren van 13 tot 16 jaar met autisme. Op 18 oktober kunnen zij, samen met hun ouders, van 19.00 tot 20.00 uur een kijkje nemen op de kennismakingsavond.

Vanaf 1 november start Jongerencentrum Connect met het programma van Chill Aut!. Elke donderdag is Connect van 19.00 tot 21.00 uur alleen open voor deze groep jongeren. Chill Aut! wordt begeleid door twee jongerenwerkers. Elke week staat er een andere activiteit op het programma.

Bekijk de website van Connect voor het programma, meer informatie en hoe je je kunt aanmelden: connecthuizen.nl.

Openbare bekendmakingen
Burgemeester en wethouders maken het volgende bekend

Verkeersbesluit "Sinterklaas intocht" zaterdag 17 november 2018

De volgende wegafsluitingen vinden plaats gedurende de Sinterklaas intocht.

- Afsluiten parkeerterrein IJsselmeerstraat/Havenstraat en diverse wegen in het Nautisch Kwartier;
- Afsluiten Bestevaer tussen de Baanbergenweg en de Ambachtsweg.

De afsluitingen van het parkeerterrein IJsselmeerstraat/Havenstraat gelden van 's morgens 08.00 uur tot 's middags 16.00 uur. De afsluitingen van de Bestevaer tussen de Baanbergenweg en de Ambachtsweg gelden van 's middags 15.00 uur tot 18.00 uur. De afsluitingen worden gerealiseerd door het plaatsen van de borden C1 van Bijlage I van het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens (1990) alsmede afzettingen gedurende de voorbereiding, de activiteiten en de afwikkeling.

Wegsleepregeling

Auto's die in het hierboven genoemde gebied staan kunnen worden weggesleept op grond van de wegsleepverordening. De wegsleepverordening wordt uitgevoerd als 'laatste redmiddel'. Als het vanuit veiligheidsaspecten of algemeen belang noodzakelijk is om wegen of weggedeelten vrij te houden, wordt tot wegslepen overgegaan.

Uw auto weggesleept?

De politie is op de hoogte van alle voertuigen die weggesleept zijn. Dus als u uw auto niet aantreft op de plaats waar u deze geparkeerd heeft, neem dan contact op met de politie, tel. (0900) 88 44. In het geval dat uw auto weggesleept is, kunt u deze weer ophalen bij Bergnet Autober ging BV, Stichtseweg 2 te Blaricum. U moet kunnen aan tonen dat u eigenaar, houder of gemachtigde van het voertuig bent. U tekent daarvoor het 'Afhaalformulier voor weggesleepte Voertuigen' en ontvangt later thuis een besluit van het college. Hierin staan de wegsleepkosten vermeld en via de bijgevoegde acceptgiro kunt u de betaling voldoen.