Afbeelding

Agenda

Gemeenteraad
1 november – begrotingsraad (start 16.00 uur)
8 november – raadsvergadering (start 19.30 uur)

De vergaderingen zijn openbaar en worden gehouden in het gemeentehuis. Meer informatie vindt u op
gemeenteraadhuizen.nl.


Huizen bereikbaar

- Zenderwijk: vernieuwen riolering en openbare ruimte. T/m 9 november 2018
- Naarderstraat, parkeerterrein Naarderstraat en Prins Bernhardplein: vernieuwen riolering en openbare ruimte. T/m 9 november 2018
- Diverse locaties: vernieuwen asfalt. T/m 16 november.
- Crailoseweg: vernieuwen inrichting en asfalt. T/m 30
november 2018. De crailoseweg is afgesloten t/m 9
november.
- Parallelweg Bestevaer: vernieuwen riolering en openbare ruimte. T/m 21 december 2018. Tijdens de werkzaamheden is de Baanbergenweg afgesloten. Hierdoor kan tijdens de hele werkperiode geen verkeer vanaf de Bestevaer de Baanbergenweg op. Daarnaast wordt de Bestevaer van west naar oost een periode afgesloten.

Kijk voor meer informatie over de wegwerkzaamheden op huizen.nl/huizenbereikbaar

Vacatures

Op dit moment zijn er geen vacatures beschikbaar. Mochten er binnenkort weer nieuwe vacatures zijn, dan worden deze geplaatst op huizen.nl/vacatures. Op de website werkenvoorgooivechteem.nl staan alle vacatures van gemeenten in de Gooi en Vechtstreek.


Dag van de Mantelzorg

Op 10 november is het de Dag van de Mantelzorg. Mantelzorgers zorgen langdurig en onbetaald voor een chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevende partner, ouder, kind, familielid, vriend of kennis. Mantelzorgers zijn geen beroepsmatige zorgverleners, maar geven zorg omdat zij een persoonlijke band hebben met degene voor wie ze zorgen. Uit waardering voor de mantelzorgers willen de HBEL gemeenten u in de week van 9 november welkom heten bij één van de ontspannende activiteiten in Huizen, Blaricum, Eemnes en Laren. Deelname is gratis.

Op donderdagavond 8 november is er een wijnproeverij met bijpassende hapjes bij Siersma Wijnadvies in Huizen. Op vrijdagmiddag 9 november worden de volgende activiteiten aangeboden: film met drankje en hapje in het Brinkhuis in Laren, een creatieve workshop in de Blaercom in Blaricum en een high tea bij Café Staal. Op zaterdag 10 november kunt u in De Lis in Huizen gebruik maken van een ontspannende massage en persoonlijke aandacht. Ontvangst met een drankje, daarna keuze uit een hand-, voet- of rugmassage.

Kijk voor het definitieve programma en wijze van aan melding op de website van Versa Welzijn:
versawelzijn.nl/mantelzorgers.

Afbeelding