Pleegouders gezocht

In heel Nederland is een tekort aan pleegouders. Er zijn in totaal wel 3500 pleegouders nodig. In Gooi en Vechtstreek zoeken we zoveel mogelijk pleegouders om deze kinderen een veilig thuis te bieden.

Soms kan een kind tijdelijk niet meer bij zijn of haar eigen ouders wonen. Zo'n kind verdient een kans om in een gezinssituatie te worden opgevangen of op te groeien. Rijk of arm, samenwonend of single, hetero of homo; het maakt niet uit. Wat telt is dat een ouder een kind structuur, warmte en veiligheid kan bieden. Op donderdag 29 november vindt van 19.30 - 21.00 uur een informatiebijeenkomst plaats in Bussum voor mensen die geïnteresseerd zijn om pleegouder te worden. Aanmelden voor de bijeenkomst kan via:
pleegoudergv.nl. Meer weten over het worden van pleeg ouder of aanmelden als pleegouder? Ga dan naar
pleegoudergv.nl. Algemene landelijke informatie over pleegzorg, vind je op supergewonemensengezocht.nl en pleegzorg.nl.

Openbare bekendmakingen

Burgemeester en wethouders maken het volgende bekend                        

Voornemen ambtshalve uitschrijving uit Basisregistratie personen (BRP)

Soms vergeet iemand na een verhuizing zijn/haar nieuwe adres door te geven aan de gemeente. De gemeente start dan een adresonderzoek op. Hierin maken we de persoon erop attent dat hij/zij nog aangifte moet doen. Als er geen reactie komt, besluit het college van burgemeester en wethouders om de bijhouding de persoonslijst van deze persoon op te schorten. Dit betekent dat hij/zij daardoor formeel niet meer op het adres staat ingeschreven. De gevolgen hiervan zijn dat deze persoon bijvoorbeeld geen reisdocument of rijbewijs kan aanvragen en dat hij/zij geen gebruik kan maken van diverse overheidsvoorzieningen. Artikel 3:41 lid 2 van de Algemene wet bestuursrecht geeft de gemeente de mogelijkheid om het voornemen tot 'ambtshalve uitschrijving uit de Basisregistratie Personen (BRP)' te publiceren als de bekendmaking niet kan geschieden door toezending aan belanghebbenden. Het betreft de volgende personen:

Naam                Geboren        Adres                
F. Boudri                27-05-1978        Achterbaan 79
I.D. van den Brink        21-03-1974        Schieland 52
C. Ben Khalifa        05-02-1961        Beukenlaan 12
M. Kousbroek        18-06-1980        Kostmand 48
R. Lin                28-08-1960        Jacob van Heemskerkstraat 1                                

Staat uw naam hierboven of weet u waar bovenstaande personen verblijven, neem dan contact op met de gemeente Huizen via 14035 of mail gemeente@huizen.nl. Indien wij binnen twee weken geen reactie hebben ontvangen, schrijven wij de bovenstaande personen uit.