Afbeelding

Verlenging van de beslistermijn

In het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) is besloten voor de volgende aanvragen de beslistermijn met zes weken te verlengen:

- Van der Duyn van Maasdamlaan 16, vergroten van de bestaande aanbouw (ontvangen: 18-09-2018)

De aanvraag ligt vanaf de dag na datum van deze publicatie gedurende twee weken ter inzage. Voordat op de aanvraag wordt beslist, kunt u tijdens de termijn van tervisielegging schriftelijk reageren bij burgemeester en wethouders. Wilt u mondeling reageren? Neem dan contact op met het Omgevingsloket en maak een afspraak met de behandelend medewerker via tel. (035) 528 15 03.

Verleende vergunningen / genomen besluiten

Omgevingsvergunningen (reguliere voorbereidingsprocedure)

- Loevestein 7, plaatsen van een dakkapel op het voordakvlak van de woning (verzonden: 31-10-2018);
- De Ginckellaan 6, realiseren van een woningopbouw (verzonden: 31-10-2018);
- Simone de Beauvoirlaan 109, realiseren van een dakopbouw (verzonden: 05-11-2018);
- Locatie perceel HZN00C11705, hoek Bestevaer-Baanbergenweg, kavel 4a, bouwen van een kantoorpand met magazijn (Ladybird) (verzonden: 05-11-2018).

Omgevingsvergunningen van rechtswege verleend

- Lamoenweg 2, plaatsen van een carport en het legaliseren van een erfafscheiding
(verzonden: 05-11-2018).

Standplaatsvergunning (art. 5:18 Apv)

- Innemen van een standplaats voor het bakken en verkopen van oliebollen en aanverwante artikelen vóór het perceel aan de Oude Raadhuisplein 1, van 3 november t/m 31 december 2018 (verzonden: 01-11-2018).

Collecten

Landelijke organisaties collecteren in de regel volgens een vast rooster. Dit collecterooster vindt u op de website van het Centraal Bureau Fondsenwerving (cbf.nl).

Bezwaar

De besluiten met bijbehorende stukken liggen vanaf de dag na deze publicatie ter inzage. Als u door een of meerdere van bovengenoemde besluiten rechtstreeks in uw belang bent getroffen, dan kunt u binnen zes weken na de verzenddatum van het besluit een gemotiveerd bezwaarschrift overeenkomstig de Algemene wet bestuursrecht indienen. Het bezwaarschrift dient te worden gericht aan burgemeester en wethouders van Huizen, ter attentie van de bezwaarschriftencommissie, Postbus 5, 1270 AA Huizen. Het bezwaarschrift bevat: ondertekening, naam en adres van de indiener, een dagtekening en een omschrijving van het besluit waartegen bezwaren bestaan.

Het indienen van een bezwaarschrift schorst niet de inwerkingtreding van een omgevingsvergunning. In geval van onverwijlde spoed kan - naast het indienen van een bezwaarschrift - een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening worden gedaan. De omgevingsvergunning treedt dan niet in werking voordat op dit verzoek is beslist. Een verzoek om voorlopige voorziening dient te worden gericht aan de voorzieningenrechter van de rechtbank. Adres: Voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland, afdeling Bestuursrecht Postbus 16005, 3500 DA Utrecht.

Inzage stukken

De hiervoor genoemde ontwerpbesluiten, vergunningen, weigeringen e.d. kunt u inzien bij het Klantcontactpunt in het gemeentehuis. Aanvragen en meldingen zijn in te zien bij het Omgevingsloket van 8.30 tot 12.30 uur. U vindt alle contactgegevens in het colofon op deze pagina en op huizen.nl.