Agenda

Gemeenteraad
29 november - commissie Algemeen Bestuur en
Middelen
13 december - raadsvergadering

Commissie- en raadsvergaderingen zijn openbaar en worden gehouden in het gemeentehuis. Raadsvergaderingen beginnen om 19.30 uur. Commissievergade ringen beginnen om 20.00 uur. Meer informatie vindt u op gemeenteraadhuizen.nl.


Huizen bereikbaar

- Crailoseweg: vernieuwen inrichting en asfalt. T/m 30 november 2018.
- Diverse locaties: vernieuwen asfalt. T/m 7 december.
- Lucentterrein: bouwrijp maken. Heden t/m 21 december 2018.
- Parallelweg Bestevaer: vernieuwen riolering en openbare ruimte. T/m 21 december 2018. Tijdens de werkzaamheden is de Baanbergenweg afgesloten. Hierdoor kan tijdens de hele werkperiode geen verkeer vanaf de Bestevaer de Baanbergenweg op. Daarnaast wordt de Bestevaer van west naar oost een periode afgesloten. Update: rotonde Bestevaer IJsselmeerstraat is open, de andere wegen zijn nog afgesloten.
- Driftweg en Heemskerkstraat: herstraten. December 2018.
- In heel Huizen: uitvoering bladcampagne. Heden t/m 23 december 2018.

Kijk voor meer informatie over de wegwerkzaamheden op huizen.nl/huizenbereikbaar

Vacatures

- Avondbode
- Jeugdconsulent (3x)

Kijk voor meer informatie op huizen.nl/vacatures. Op de website werkenvoorgooivechteem.nl staan alle vacatures van gemeenten in de Gooi en Vechtstreek.


Mededeling

Op woensdag 5 december zijn het gemeentehuis en de werf vanaf 15.00 uur gesloten. We wensen u een fijne sinterklaas!

Bijeenkomst HOV in 't Gooi

De projectorganisatie HOV in 't Gooi organiseert op woensdag 12 december 2018 tussen 17.00 en 20.00 uur een inloopbijeenkomst over het voorlopige ontwerp van het vastgestelde HOV-tracé tussen Huizen en Blaricum. De bijeenkomst is bedoeld voor bewoners en belanghebbenden en vindt plaats in de aula van Huizermaat, Monnickskamp 7 in Huizen. U bent van harte welkom.

Tijdens een eerdere bijeenkomst in september jl. werden alle locaties gepresenteerd waar aanpassingen nodig zijn om de doorstroming en verkeersveiligheid op het tracé te garanderen als daar straks de HOV-bus rijdt. Zo'n 90 belangstellenden gaven hun wensen en suggesties mee.

Lees verder in de volgende kolom...