Agenda

Commissie voor de bezwaarschriften
13 december 2018 vanaf 19.30 uur in het gemeentehuis. De agenda staat op huizen.nl. (Zoekterm: agenda)

Gemeenteraad
13 december - raadsvergadering

Raadsvergaderingen zijn openbaar en worden gehouden in het gemeentehuis. Raadsvergaderingen beginnen om 19.30 uur. Meer informatie: gemeenteraadhuizen.nl.


Huizen bereikbaar

- Diverse locaties: vernieuwen asfalt. T/m 7 december.
- Keucheniusstraat: 10 en 12 december 's ochtends afgesloten wegens bouwwerkzaamheden. Omrijden kan via Ceintuurbaan en Tuinstraat.
- Crailoseweg: vernieuwen inrichting en asfalt. T/m 21 december 2018.
- Lucentterrein: bouwrijp maken. Heden t/m 21 december 2018.
- Parallelweg Bestevaer: vernieuwen riolering en openbare ruimte. T/m 21 december 2018. Tijdens de werkzaamheden is de Baanbergenweg afgesloten. Hierdoor kan tijdens de hele werkperiode geen verkeer vanaf de Bestevaer de Baanbergenweg op. Daarnaast wordt de Bestevaer van west naar oost een periode afgesloten. Update: rotonde Bestevaer IJsselmeerstraat is open, de andere wegen zijn nog afgesloten.
- Driftweg en Heemskerkstraat: herstraten. December 2018.
- In heel Huizen: uitvoering bladcampagne. Heden t/m 23 december 2018.
Meer informatie: huizen.nl/huizenbereikbaar.

Vacatures

- Avondbode (3x)
- Jeugdconsulent (3x)

Meer informatie: huizen.nl/vacatures. Op de website werkenvoorgooivechteem.nl staan alle vacatures van gemeenten in de Gooi en Vechtstreek.


Mededeling

Op donderdag 20 december zijn het gemeentehuis en de werf, wegens het kerstfeest in het gemeentehuis, vanaf 16.00 uur gesloten. Wij wensen u alvast een fijne kerst!

Gezocht: Secret Santa's

December is voor veel mensen een maand vol gezelligheid. Maar niet voor iedereen is december een fijne maand. Een derde van de ruim 41.500 Huizers voelt zich wel eens eenzaam. Daarom roept Huizenvoorelkaar inwoners van Huizen op om iets voor een ander te betekenen tijdens de feestmaand. De vrijwilligerscentrale gaat op zoek naar 'Secret Santa's' in de gemeente Huizen. Huizenvoorelkaar is op zoek naar een helpende hand of een lieve boodschap. Denk bijvoorbeeld aan 'Swingende Santa's' die kerstliedjes zingen met ouderen of 'Smullende Santa's' die een lekkere maaltijd klaarmaken. Ook kun je meedoen aan 'Liefs in een envelopje'. Je kunt bij Huizenvoorelkaar doorgeven wie jij graag een kaartje zou willen sturen, omdat diegene wel een warme groet kan gebruiken tijdens de feestdagen. Je kunt je opgeven via www.huizenvoorelkaar.nl/secretsanta. Meer informatie: (035) 526 75 53 of info@huizenvoorelkaar.nl.