Afbeelding

Agenda


Gemeenteraad

Op 22, 23 en 24 januari 2019 zijn de eerstvolgende
commissievergaderingen.

Bestuurders en medewerkers van gemeente Huizen wensen u een goed 2019!


Digitale nieuwsbrief


Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de gemeente Huizen? Dat kan met onze digitale nieuwsbrief!

Hoe werkt het?

U schrijft zich in voor de nieuwsbrief via huizen.nl/nieuwsbrief. U ontvangt dan de nieuwsbrief vanaf 3 januari 2019 per e-mail.

Afmelden

Wilt u zich afmelden voor de nieuwsbrief? Dat kan via de link die u onderaan elke nieuwsbrief vindt.

Cursus 'Baby in Huis'


Op 7 januari start voor prille ouders weer de gratis cursus 'Baby in huis'. Deze cursus vindt plaats op vier
opeenvolgende maandagen tussen 10.00 en 12.00 uur in Wijkcentrum 't Holleblok.

De eerste maanden met een baby kom je voor allerlei nieuwe situaties te staan. Leuk, maar tegelijkertijd ook spannend. Iedere ouder heeft vragen: Wat heeft mijn baby nodig? Doe ik het wel goed? Hoe pakken andere ouders dit aan? 'Baby in huis' wordt gegeven door jeugdverpleegkundigen. Tijdens de bijeenkomsten krijg je veel informatie en adviezen over de ontwikkeling van je baby en alles wat met het ouderschap te maken heeft. Je kunt ook zelf onderwerpen of situaties inbrengen. Meedoen aan 'Baby in huis' geeft meer zelfvertrouwen. Dat is fijn voor jezelf, maar ook voor je kind. Je baby mag mee naar de cursus.

Informatie en aanmelden

Het aantal deelnemers aan de cursus bestaat uit maximaal 10 ouders. Er zijn geen kosten verbonden aan deze cursus. Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website van Jeugd en Gezin: www.jggv.nl.

Vacatures


Op dit moment zijn er geen vacatures. Nieuwe vacatures zullen worden geplaatst op huizen.nl/vacatures. Kijk ook eens op werkenvoorgooivechteem.nl, daar staan alle vacatures van gemeenten in de Gooi en Vechtstreek.