Agenda

Commissie voor de bezwaarschriften
14 februari 2019 vanaf 19.30 uur in het gemeentehuis. De agenda staat op huizen.nl. (Zoekterm: agenda)

Gemeenteraad
De eerstvolgende commissievergaderingen zijn op 5, 6 en 7 maart 2019.

Commissievergaderingen zijn openbaar. De vergade ringen beginnen om 20.00 uur en worden gehouden in het gemeentehuis. Meer informatie vindt u op
gemeenteraadhuizen.nl.

Huizen bereikbaar

- Parallelweg Bestevaer: vernieuwen riolering en openbare ruimte. 4 maart t/m 29 maart.

Kijk voor meer informatie over de wegwerkzaamheden op huizen.nl/huizenbereikbaar.

Vacatures

- Lid voor kamer algemeen bestuur / ruimtelijke ordening
- Zwembad Sijsjesberg: Zweminstructeur/toezichthouder
- Trainee Consulent B Participatie

Kijk voor meer informatie op huizen.nl/vacatures. Op de website werkenvoorgooivechteem.nl staan alle vacatures van gemeenten in de Gooi en Vechtstreek.


Jeugd Veilig Actief

Op 25 februari organiseert de Vrijwilligerscentrale Huizen in samenwerking met Anita Campbell, projectondersteuner Jeugd Veilig Actief (JVA) Huizen en NOC*NSF een bijeenkomst in het kader van JVA. JVA is hét project waarbij verenigingen werken aan een veilig sport- en beweegklimaat voor de jeugd. Er zijn vanaf 2016 veel goede stappen gezet en het merendeel van de sportverenigingen waarbij jeugd actief is, is nu in het bezit van de JVA-sticker of in het proces daartoe.

Marlout Corba, vertrouwenspersoon van het Vertrouwenspunt Sport NOC*NSF zal tijdens deze bijeenkomst alle aanwezigen informeren over de laatste ontwikkelingen. Locatie: OpMaat Vergaderen, Huizermaatweg 31, 1273 NA Huizen. Aanvang 19.30 uur. Zaal open vanaf 19.00 uur. Voor vragen of aanmelden: Info@vchuizen.nl of (035) 526 75 53.

Leningen woning

Starterslening
In sommige gevallen kunt u in aanmerking komen voor een lening voor uw woning. De Starterslening is voor jongeren van maximaal 35 jaar, om een passende koopwoning in Huizen te krijgen. De starterslening wordt verstrekt door SVn. De SVn adviseert de gemeente bij het maken van de keuzes en over de hoogte van een Starterslening.

Blijverslening
Bent u al wat ouder en wilt u graag zelfstandig thuis blijven wonen? Dan kunt u misschien gebruik maken van de Blijverslening. De Blijverslening kunt u aanvragen voor het levensloopbestendig maken van de woning, het bevorderen van veilig wonen of als er sprake is van een zorgvraag.

Lees verder in de volgende kolom...